Povremeni dalmatinac |
Odgovori | Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovim lijepim slikicama opravdao si svoj izostanak! Bilo, pa se spominjalo....ah, ah...
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne slike...ali ipak, od svih tih predivnih prizora najljepše su mi lignje...mljac, mljac
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E Vepre, stvarno me žalostiš.....
Gledam lijepo cvijeće, i žao mi jer nije moje....gledam ulov i opet tužna neću ga papati.....
Ma šala mala....nego vidim ti si pravo odmarao.....
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme kakve prekrasne slike
Priznajem, Vir sam sasvim drugačije doživljavala Hoću i ja biti, barem privremeno, dalmatinka.... |
|
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne treba čitati novine i slušati vjesti,treba doći i uvjeriti se |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo mu se odužio godišnji ja imala godišnjeg dosta,ali izabrala za more baš onaj tjedan ružnog vremena pff joj joj
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vepre potpis ti je originalan, a veliš da je tvoj bager bio u obrani, a kljove? je si li i njih morao upotrijebiti ( pst nemoj nikome reći, ali ja bi za njih i .... uh bolje da ne kažem šta).
Sve lijepo, cvijeće, trava , ali roštilj, mmmmmljac
|
|
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam te baš najbolje razumio što si htjela reći za kljove,aj šapni mi
što se roštilja tiče nemam ništa protiv da doneseš neko meso pa da ga isprobaš |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno nema se šta -ali sad da je taj kaktus moj ---------bila bi najsretnija-koliko je star kad cvijeta
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma jel to Vepar u mojoj blizini? I sad sam tek vidjela da dugo pamti...pa zeza zbog kave...eto, što se može kad svi svaki slobodan trenutak koriste za bijeg iz urbanih sredina...valjda cemo ipak uspjeti popiti tu kavu...
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije problem za kaktus,problem je dostava možda preko triše ili najbolje da sama dođeš po njega mislim da ima oko 7-8 god |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo ti prilike za vikend ,možda uhvatiš i koju steviu |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo se ti Vepre pobućkaj malo za nas na kontinentukoji uz to moramo i radit.
Inače sve ti je super
|
|
Odgovori | Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |