enrikove none povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 27> |
Korisnik | |
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako je sve lijepo
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nonice, jel vam bar malo pala kiša? Nama je sinoć par sati padala, vrt je odmah živnuo.. Ptičice su jutros pjevale kao da su u zboru!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
anabistrica kod mene nema voluharica samo je suho jako pa slabo sve napreduje
Ksan samo ti navrati uvijek si dobro došla a bome u ovoj krizi a i suši kad moram zalijevati prioritet su mi vrt i mlade voćke od kojih ima i koristi Anaida jako malo jednu noć i što i sama kažeš odmah sve živne od zalijevanja slaba korist tek toliko da preživi sve sad najavljuju kišu 5-15 litara po m2 stvarno je potrebna evo moje rasade nepokrivena mi je jedino smo ju pokrili onu noć kad je bio minus kod nas ![]() kupus mi je baš dobro i brzo nikao ![]() paradajz tek niće pomalo ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Bit će kod tebe svega izobilja.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Odlično si se sjetila
![]() Biti će svega ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
milice
![]() Ksan nisam se ja sjetila nego sam pročitala ovdje na forumu ![]() ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Nona možda mi možeš pomoći (ili netko drugi). Naime posijala sam grašak 3.3. i u redu od 1.5m nikle samo 4-5 biljčice, a ja sijala u red. Istina da je bila suša( u dva navrata uspjela zaliti). Pitam se trebam li ponovo posijati ili da još čekam.Rok na vrećici čudo amerike je bio dobar.
Grašak sijem prvi put.
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
bravo za rasad,veselim se slikicama tvog cvjetnjaka i povrtnjaka,želim ti uspješnu i plodnu ovu godinu
![]() |
|
![]() |
|
jadranka4 posij ponovo mogu ti reči da je i meni slabo nikao ali ipak više nego kod tebe
![]() sarajka drago mi te vidjeti kod mene ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Hvala Nona za vikend ide nova runda (do vrta mogu samo vikendom).
![]() |
|
![]() |
|
jučer ide Boa i nosi u zubima dva tetrapaka sa paradjzom u zubima odjednom , naravno morala sam ih baciti sve se raspalo dobila je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
jadna Boa, htjela je samo pomoci
|
|
![]() |
|
danas je čuvala kokoši , imam 6 kokoški nesilica i pjetla držim ih zatvorene zbog kobaca koji non stop kruže iznad dvorišta u blizini je šumica u kojoj borave , uglavnom popodne sam ih malo pustila van niti su one vidjele pse niti psi njih to je bio doživljaj cijelo popodne smo se smijali s njima...
kupus mi je super narastao pa sam ispikirala preko 1oo kom ., poslije toga sam nabrala špinata i onda je ponovo počela kiša , samo neka pada .... |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
pa ti si zaista vrijedna,kod mene kiša,kiša pa ništa i ne radim u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš me veseli da je napokon i vas kiša osvježila, nek je bude još tako da se natopi slavonska plodna zemlja, treba nam ukusne hrane..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |