Moj raj na zemlji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 108> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pravi raj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
hvala
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Ne zabušavam, tu sam, ali mi osim hibiskusa ništa novo nije procvjetalo, neću se ponavljati
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Još sam jednom prošetala ispočetka. Baš si dobro nazvala: raj na zemlji!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Da ne ispadne da smo ljenčarili...ma nismo...evo što se događalo i zašto nisam imala vremena za cvijeće i slikanje...nije još dovršeno, pečenjara je ošalovana i ovaj tjedan slijedi betonaža dimnjaka
![]() Black Baccara cvate po drugi puta, sada je svijetlija i lijepe crvene boje ![]() Moji hibiskusi koji zaklanjaju kompostnjak ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
vidim,vidim i ovdje ima svega i to od A do Ž stvarno je sve lijepo uređeno
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo me opet s nekoliko sličica.
Najprije naša pečenjara. Još malo pa je gotova. Još oblaganje kamenom i limarija i završen osao: ![]() ![]() Naše jabuke. Berba je u tijeku: ![]() ![]() I ružice koje još nisam ranije slikala: ![]() Ova je zanimljiva jer su joj latice nazubljene: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Sanja...ruže su ti uistinu prekrasne....naravno i sve ostalo...ako imaš neki posebni recept oko njihova uzgoja...podjeli ga sa nama...meni svake godine otpadne lišće i maltretiram se sa njima cjelu godinu ali bez većeg rezultata.
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Da,da pečenjara isprobana više puta i vjerujte odlična je. Jabuke u kolačima tekođe odlićne, a ruže mirišu... Pohvale za vrijedne ruke tvog muža!!!Ma dobro i ti si bila vrijedna!!! |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Uuuuuhhhh, pečenjara je isprobana već jedno....hhhmmmm tridesetak puta...u svim fazama izgradnje. Dimnjak vuće kao lud. Jabuke smo počeli brati i ponekada poželim da ih je manje. Od 8 stabala za sada smo ubrali 32 najveće kašete. A nije baš da se vidi da smo išta brali.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala na pohvalama za ruže. Kod ruža obavezno obavljam zimsko plavo tretiranje (Na kraju zime kada se špricaju i voćke). To mi se pokazalo veoma dobrim. Sada su i moje malo tugaljive jer sam na oporavak kod sebe uzela dosta novih ruža koje su bile bolesne jer nisu nikada ni sa čime tretirane. Obavezno ih gnojim sa NPK u rano proljeće. Poslije još jednom sredinom 5. ili početkom 6. mjeseca. poslije toga se više ne smije gnojiti. Sada sam im dala samo još kompost od kojeg stvarno profitiraju i ruže, a i voćke.
Imam nekoliko ruža koje su jaako osjetljive na pjegavost. Otkinem im zaraženo lišće i to je to. A imam neke vrste (na žalost im ne znam ime) koje ne boluju nikada ni od čega. I kada se pored njih nalazi bolesna ruža one i dalje imaju divno lišće i prekrasno cvijeće. Čak im ni ova suša ništa ne može. Ja ruže na žalost rijetko zalijevam jer u vikendici nemamo vodovod, već samo malu cisternu (a kada to činim onda mora biti veća količina vode, nikako joj nemojte dati malo vode, to joj više šteti nego koristi, barem 5 litara ili više po ruži. Bolje ih je uopće ne zalijevati nego malo. I to je to. |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Evo i mene prvi puta. Prošetala sam tvojim vrtom od početka do kraja i jako mi se sviđa sve viđeno. Daj stavi sada koju novu slikicu ![]() Pečenjara je super, ![]() Gizmo je krasan, pozdravlja ga moj Winnie ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ajme. Pa tek sam danas stavila slike pečenjare i ruža. Čim bude novosti u mom vrtu stavit ću i jesenjsko cvijeće.
|
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Aaaaa nisi danas, to je bilo jučer ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Oh da, jučer predvečer. Točno. S obzirom da je to vikendica, slikam samo preko vikenda. Iduće slike slijede kada prođe vikend.
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo za vrijednu tebe i TMa!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo da malo obradujem ljubitelje biljaka. Ovo je veoma zanimljiva knjiga na 242 stranice, na hrvatskom jeziku, mnogo slika, obuhvaća rezidbu i mnoge druge savjete za voćke, grmove, cvijeće.....
http://www.scribd.com/doc/14857025/ABECEDA-REZIDBE-A4 Ova je o vegetativnom razmnožavanju 225 stranica, na hrvatskom jeziku http://www.scribd.com/doc/30806924/Abeceda-vegetativnog-razmno%C5%BEavanja Uzgoj voćaka, 47 stranica, na hrvatskom jeziku http://www.scribd.com/doc/35503274/Uzgoj-vocaka Nadam se da će Vam biti jednako korisne koliko i meni. Pozdrav |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo još malo knjiga i ćasopisa
trešnja http://www.scribd.com/doc/69482196/Green-Garden-48 http://www.scribd.com/doc/59289495/Green-Garden-40 http://www.scribd.com/doc/69543232/Green-Garden-53 http://www.scribd.com/doc/69933914/Green-Garden-42 http://www.scribd.com/doc/69482355/Green-Garden-49 vrtlarski trikovi http://www.scribd.com/doc/69544142/Green-Garden-58 http://www.scribd.com/doc/69479469/Green-Garden-45 http://www.scribd.com/doc/69544615/Green-Garden-62 bio-vrt |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
jako lijepo cvijeće i okoliš!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 108> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |