Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj raj na zemlji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj raj na zemlji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 108>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 10:05
pravi raj ,za vrijedne ruke
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 11:16
hvala
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 11:19
Ne zabušavam, tu sam, ali mi osim hibiskusa ništa novo nije procvjetalo, neću se ponavljati
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 11:25
Još sam jednom prošetala ispočetka. Baš si dobro nazvala: raj na zemlji!Thumbs%20UpBig%20smile
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 11:40
Da ne ispadne da smo ljenčarili...ma nismo...evo što se događalo i zašto nisam imala vremena za cvijeće i slikanje...nije još dovršeno, pečenjara je ošalovana i ovaj tjedan slijedi betonaža dimnjaka

Black Baccara cvate po drugi puta, sada je svijetlija i lijepe crvene boje

Moji hibiskusi koji zaklanjaju kompostnjak

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 22:23
vidim,vidim i ovdje ima svega i to od A do Ž stvarno je sve lijepo uređeno
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2011 u 18:52
Evo me opet s nekoliko sličica.
Najprije naša pečenjara. Još malo pa je gotova. Još oblaganje kamenom i limarija i završen osao:

Naše jabuke. Berba je u tijeku:

I ružice koje još nisam ranije slikala:

Ova je zanimljiva jer su joj latice nazubljene:
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2011 u 19:56
smile141
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2011 u 21:36
Sanja...ruže su ti uistinu prekrasne....naravno i sve ostalo...ako imaš neki posebni recept oko njihova uzgoja...podjeli ga sa nama...meni svake godine otpadne lišće i maltretiram se sa njima cjelu godinu ali bez većeg rezultata.smile79
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2011 u 22:23

Da,da pečenjara isprobana više puta i vjerujte odlična je. Jabuke u kolačima tekođe odlićne, a ruže mirišu...
Pohvale za vrijedne ruke tvog muža!!!Ma dobro i ti si bila vrijedna!!!
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 12:21
Uuuuuhhhh, pečenjara je isprobana već jedno....hhhmmmm tridesetak puta...u svim fazama izgradnje. Dimnjak vuće kao lud. Jabuke smo počeli brati i ponekada poželim da ih je manje. Od 8 stabala za sada smo ubrali 32 najveće kašete. A nije baš da se vidi da smo išta brali.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 12:28
Hvala na pohvalama za ruže. Kod ruža obavezno obavljam zimsko plavo tretiranje (Na kraju zime kada se špricaju i voćke). To mi se pokazalo veoma dobrim. Sada su i moje malo tugaljive jer sam na oporavak kod sebe uzela dosta novih ruža koje su bile bolesne jer nisu nikada ni sa čime tretirane. Obavezno ih gnojim sa NPK u rano proljeće. Poslije još jednom sredinom 5. ili početkom 6. mjeseca. poslije toga se više ne smije gnojiti. Sada sam im dala samo još kompost od kojeg stvarno profitiraju i ruže, a i voćke.
Imam nekoliko ruža koje su jaako osjetljive na pjegavost. Otkinem im zaraženo lišće i to je to. A imam neke vrste (na žalost im ne znam ime) koje ne boluju nikada ni od čega. I kada se pored njih nalazi bolesna ruža one i dalje imaju divno lišće i prekrasno cvijeće. Čak im ni ova suša ništa ne može. Ja ruže na žalost rijetko zalijevam jer u vikendici nemamo vodovod, već samo malu cisternu (a kada to činim onda mora biti veća količina vode, nikako joj nemojte dati malo vode, to joj više šteti nego koristi, barem 5 litara ili više po ruži. Bolje ih je uopće ne zalijevati nego malo. I to je to.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 14:37

Evo i mene prvi puta.
Prošetala sam tvojim vrtom od početka do kraja i jako mi se sviđa sve viđeno.
Daj stavi sada koju novu slikicu  smile143.
Pečenjara je super, smile141  za TM.
Gizmo je krasan, pozdravlja ga moj Winnie !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 15:21
Ajme. Pa tek sam danas stavila slike pečenjare i ruža. Čim bude novosti u mom vrtu stavit ću i jesenjsko cvijeće.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 15:45

Aaaaa nisi danas, to je bilo jučer  LOL.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 16:03
Oh da, jučer predvečer. Točno. S obzirom da je to vikendica, slikam samo preko vikenda. Iduće slike slijede kada prođe vikend.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 06:55
Bravo za vrijednu tebe i TMa!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2011 u 22:52
Evo da malo obradujem ljubitelje biljaka. Ovo je veoma zanimljiva knjiga na 242 stranice, na hrvatskom jeziku, mnogo slika, obuhvaća rezidbu i mnoge druge savjete za voćke, grmove, cvijeće.....

http://www.scribd.com/doc/14857025/ABECEDA-REZIDBE-A4

Ova je o vegetativnom razmnožavanju 225 stranica, na hrvatskom jeziku

http://www.scribd.com/doc/30806924/Abeceda-vegetativnog-razmno%C5%BEavanja

Uzgoj voćaka, 47 stranica, na hrvatskom jeziku

http://www.scribd.com/doc/35503274/Uzgoj-vocaka

Nadam se da će Vam biti jednako korisne koliko i meni.
Pozdrav
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 11:36
Evo još malo knjiga i ćasopisa

trešnja

http://www.scribd.com/doc/69482196/Green-Garden-48

http://www.scribd.com/doc/59289495/Green-Garden-40

http://www.scribd.com/doc/69543232/Green-Garden-53

http://www.scribd.com/doc/69933914/Green-Garden-42

http://www.scribd.com/doc/69482355/Green-Garden-49

vrtlarski trikovi

http://www.scribd.com/doc/69544142/Green-Garden-58

http://www.scribd.com/doc/69479469/Green-Garden-45

http://www.scribd.com/doc/69544615/Green-Garden-62

bio-vrt
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 12:27
jako lijepo cvijeće i okoliš!
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 108>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.