Yoyo1- moj cvijetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 25> |
Korisnik | |
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Freeland44 dekoracija sa školjkom je mojih ruku djelo,posuda je iskorištena od poklopca perilice rubllja (stare). A školjku sam dobila na poklon ,znam da je nađena negdje u našem moru, ali zaboravila sam od kuda.
Baš sam se razveselila što ti se dopala. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
ivančica flower i u dalmaciji se može napraviti jezerčić i fontana. Za jezerce ne moraš kopati rupu,već ju možete od krupnog kamenja (kojeg imate) složiti oblik i kupiti foliju za jezerca ,obloži foliju, rubove dobro učvrstiti i ukrasiti s kamenjem,a umjesto kamenja možeš uzeti i balvane (veće komade). fontanu smo napravili sami od komada balvana i svaku smo malo udubili za vodu tako kada voda poteče ide od vrha prema dolje kao slapići,a u sparno ljetno doba legneš u hladovinu i slušaš kako voda polako žubori.
Ustvari sve to ti radi moj muž, ali ja dajem upute, nekada i zajedno razmijenimo zamisli i on tada to sprovede u djelo. On nikada nije zadovoljan s onime što napravi, jer misli da nije dovoljno dobro, ali nakon svih ovih pohvala koje sam mu dala da pročita ,dobio je malo više samopouzdanja da je to ipak dobro i lijepo. |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Yoyo vrt ti je prekrasan, a tvoja i suprugova maštovitost i kreativnost su zbilja velike!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ponavljam sve što je Misty već rekla
![]() |
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Yoyo,hvala ti na savjetima,djeluje prilično jednostavno,još samo da muža nagovorim...
Puno pozdrava! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vau,prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Dovršilo smo nove ukrasne tegle pa se nadam da ove godine neću imati umjesto trave mahovinu. Krupni radovi su završili sada idu oni fini radovi,sadnja cvijeća u tegle i prihranjivanje. Jedino muku mučim sa ružama koje sam posadila prije mjesec dana i temp. se spustila drugi dan na -5 do -8 i sada svi oni izdanci koji su već bili visoki do 20-rak cm su se posušili i čini mi se da su se i te ruže sve posušile. Možda krenu iz korijena? Ove naprijed u ružičnjaku su se lijepo razgranale.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Yoyo sve je za 5 samo čekati toplije vrijeme da sve procvijeta,u ružićnjaku sigurno uživaš dok sjediš na terasi,može pobliže slika tegli i postolja što se vide u pozadini ružićnjaka
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |