Moj teritorij... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 23> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam na posijeti
![]() Antonija ovakav je i u stvarnosti ni crven ni narandžast ni roz. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
svako javljanje prelijepo iznenađenje za nas cvjetoljupce,hibi je prekrasan a naravno i sve drugo
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Jedno jutro malo sam čupkala travu oko ovog tulipana koji je u mom vrtu već par godina i tek ove godina skužila da je mirisni.Jako opojan i ugodan miris dugo sam se vrtila u krug dok nisam skužila da tulipan miriše.
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Ovih dana bila sam zauzeta vrtom,
jagode ![]() ![]() a sad malo povrća,redovi malo pobjegli ali nema veze.. kupus ![]() rašćika-raštika ![]() luk i salata ![]() krumpir ![]() a trešnje su već tu... ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
TREŠNJE ne mogu vjerovat moje su izgleda sve kasne
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() TREŠNJE !!!
|
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Velik vrt i zdrav, lijep vrt! Trešnje su me primamile odmah.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na posijeti.Još koja slikica svijeća...ima slikica od prošle godine ali moram je pokazati i ovogodišnjem cvatu...
![]() -ruže su tek u pupoljcima ![]() ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za ruze
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ajme koliko tu ima mjesta!!!
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Prekrasno cvijeće, a posebno me se dojmila lavanda.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Trešnje, povrtnjak, ruže, fantastično
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne ruže,a uskoro će i trešnjice
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tu muskatlu obozavam
![]() |
|
![]() |
|
Ja je tek nedavno vidjela u vrtu Duda-Lave i oduševila me svojim cvijetom.Danas slučajno ušla u jednu trgovinu i ljubav na prvi pogled
![]() Čini mi se da jedna raste uspravno u druga pada ma nije ni bitno uživam u njima. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
bašta,voće,cvijeće šta još poželjet,pravi raj na zemlji
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasno svaka ti cast sve je za 5
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |