Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 221>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2017 u 15:50
Ne znam više kaj napisati za ljepotu tvoga cvijeće, a da se ne ponavljam...aha, da li znaš koliko je to različitih vrsta? Smile

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2017 u 15:02
Tritome

imam i crvenu

campanule

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2017 u 14:39
Hvala mile moje smile79
sinoć kod mene pljusak neviđenih razmjera, kanali puni vode ali do jutros sve zemlja popila, svanuo lijep i sunčan dan sve umiveno, štete nema jer nije bilo puno vjetra a nema ni zalijevanja Wink samo slikanje

par dana sam čekala ovu kalu da se otvori, jutros otvorena i spremna za poziranje kad ispod nje manja bijela procvjetala

vajgela u svoj svojoj ljepoti

stela ima prvi cvijet

od ruža kod mene uvijek prva cvjeta fresia

vrkuta u pupovima

oxalisi

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2017 u 08:07
E nono nono svaki put me iznenadiš sa lipotom i nečim novim.Hug
Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2017 u 23:26
Opet sam prošetala smile64

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2017 u 23:18
čuvarkuće me podsjetiše na grb, zgodno izgledaju, a klematis mi je jako zanimljiv
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2017 u 22:19

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2017 u 22:46

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2017 u 21:39
končara

božur

Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2017 u 23:33
Hvala EN smile78

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2017 u 23:21
Na 1 naranđasta i žuta su dimorfotece, zgodno jednogodišnje cvijeće posijala sam iz sjemena a na 3 je šarenolisna vajgela
Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2017 u 23:12
Kak je naziv biljkama na 1. i 3. slici...Embarrassed

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2017 u 16:07
Obožavam mjesec maj , svaki dan nešto novo procvjeta

alium

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2017 u 16:05
kosjenkaSB Hug

ako misliš na ovo to je klematis
Na vrh
kosjenkaSB View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 150
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kosjenkaSB Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2017 u 07:50
Lijepo i raskosno kao i uvijek, sta ti je ono plavo na drugoj slici stavljeno ranije
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2017 u 20:55
Prva ovogodišnja procvjetana dalija, nekad smo ih zvali georgine

puzava lantana

malo panoramika

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2017 u 22:23
Milice Penstemon smile78
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2017 u 21:41
Lijepo..smile64.   Što je na 4. slici, crveno bijeli zvončići?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2017 u 20:32

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2017 u 20:19
cure moje Hug
malo mojih cvjetića danas

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.