Fuksija - Fuchsia |
Odgovori | Stranica <1 45678 35> |
Korisnik | |
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dani da,dobila ih od jasminee,bit ce pelcera samo dok malo porastu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam se ove godine odlučila da kupim ove lijepe biljke,ovo su dva primjerka iz Sv.Filipa i Jakova
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još jedne,nisu mi baš slike dobro ispale jer je slikano sa mobitelom jer mi je fotić u banani
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne, fuksije.
Ja ih imam 10, sve cu slikati kada ih iznesem van. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super su,imam i ja dvije -onakve ko na prvoj slici.
|
|
ljubica087
Nedavno posijan Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 30 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja svaku god. imam fuksiju,ali još uvik nisam skužila tu biljku šta joj paše a šta ne.Krene sa cvijetanjem bude prekrasna,nemožeš joj se nadivit onda odjedanput uvene,i vidim svi se žale na nju!Moju je prošlu god. napala mušica,pa kad je se oporavila onda je cila pobijelila i na kraju su joj otpali listovi.I sad se mislim oću li je nabavit ,a imam jedno misto u poluhladu za nju?
|
|
Vlatka
Nedavno posijan Pridružen: 11 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja imam isti problem vec dvije godine. Cini se da je jako osjetljiva. Pospricala sam je s lijekom koji sam kupila u chromos - agrou,ubilo je stetocine ali i nju :(
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje se za sada dobro drže nisam primjetila da su se pojavile neke napasti,a nadam se da i neće!
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja fuksija.Još nema cvijetove ali biće uskoro.
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....mislim da su problem one kupljene.....sadnice nisu kvalitetne jer dugo stoje po butigama i štandovima.....meni bi se isto iznenada osušile ili ne bi cvjetale, a o drugoj godini i ne sanjat....starinske i domaće uzgojene su bile izdržljive i čak zasađene u vrtu u zemlju bi prezimile....
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni se ćini da je u tome stvar,ove iz uzgoja imaju razne boje,ali su jako osjetljive,moja je baka imala stare godinama,svake godine su cvjetale,a preko zime su bile u podrumu u Lici gdje znate kako može biti puno minusića!!
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam fuksije svake godine i uvijek su mi super! dosad ih nije napala nikakva životinja ili bolest pa sam mislila da su jako zahvalne biljke ali izgleda da sam imala veliku sreću. moram naučiti stavljati slike pa da vidite moje ovogodišnje!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedna moja stoji već 6 godina pod cedrom u vrtu, i ljeti i zimi. ove zime - nestala! i skoro sam istresla zemlju da posadim nešto drugo, vidim listić! malecki, ali krenuo! evo sad je već grmić, naravno još ne cvjeta. viseću sam kupila ovo proljeće. mislim da mi se još jako sviđa bijela
|
|
jasminaaa
Mladi grm Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jedne u punom raskošu (malo je pokisla,kiša ne prestaje)
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...jasmina, divna je ......
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...evo mojih, 2 zajedno...
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mojih a ova je već dugo godina u vrtu kod moje mame
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |