Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 37> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebolina, zaista ti je divan močvarko. Nadam se da ćeš skupljati sjeme.....?????
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Predivni su svi močvarci nezna se koji je ljepši
![]() Lijepo molim, bilježim se sa štovanjem za sjemenkicu koju
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
i ja bi jednu sjemenkicu, ak će bit??
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Pišem
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() ![]() cveta mi i beli, samo moram da prebacim slike. |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Blago vama koji imate ovu divotu.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() ![]() evo ga i beli |
|
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
vok i gdje ti samo sa tolikim cvijecem... kako samo uspjevas
![]() |
|
![]() |
|
Ne pitaj...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() Hvala bebeolina
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Od sjetve Jeličinog sjemena, preostale mi dvije biljčice, malecke-malecke!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Ovako malecke!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Pa sam danas kupila OVO!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us i ovo ![]() Uploaded with ImageShack.us I sada trebam samo sjemenke CRVENOGA jer taj mi je najljepši!!! A ja skupljam sjemenke mojih!! Voki, molim uputstva za prezimljavanje!! Jel ti svojeg orežeš nakon mraza, ili ostaviš grane preko zime?? Da li svoje zaštičuješ ikako preko zime!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
@freeland44 Prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Bebolina u Čakovcu na sajmu, 60 kn, a prodavač je bio vrtlarija "Krklec" iz Vidovca kraj Varaždina!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Malo daleko za mene, ali nikad se ne zna...
![]() Hvala na info
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Da se pohvalim!!!
![]() Od danas sam i ja vlasnica ovog hibića! Na placu u Varaždinu, od bakice za 30,00 kn! Imala ih je 5-6! Svi su već imali otvorene cvjetiće. a ovaj je jedini bil u pupaljcima! Nek se kod mene lijepo rascvjeta! Boja roza! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
LOVRO odličan izbor
![]() |
|
![]() |
|
Sretno s uzgojem.....
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |