Silba-moja djedovina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivan otok!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ne kužim baš pitanje.Ako misliš na juku ona je kraj zemlje koja je dijelom moja,a ako misliš na slike Silbe koje su iznad onda mi je djedovina na gornjoj slici lijevo jedna mala uvalica.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kiki Ko a di je tvoja djedovina na ovoj slici gore?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Na gornjoj slici ovo crno uz rub pješčane uvale su uginule alge koje se u ogromnim količinama gomilaju godinama (sramota lokalnih vlasti).Toga nije bilo u mom djetinjstvu.Sve je bilo bajkovito azurno i bijelo.To je bila omiljena plaža.Danas više ne.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
edi_biograd ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() |
|
![]() |
|
edi_biograd ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 5 |
HVALA
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zanimaju me ovi kapari na slici. Upravo sam uredio rasadnik kapara. Do proljeća ću posadit još 250 sadnica. Radi raznolikosti trebo bih desetak reznica ovog kapara sa slike. Inače sam već naručio 200 kom. sadnica i to: nešto sa otoka Saline, nešto sa otoka Pantelleria, a nešto iz rasadnika " iz Splita "Vibor"
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zadnje dvije fotke su moj kvart.Pinus!!Biti i ne javiti se...cccc
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasno, zaista bajkovito mjesto je Silba..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Prelepi prizori,samo da gledas i uzivas...
|
|
![]() |
|
Prastara vrata od kovanog željeza skinuta prije dvadesetak godina sa ograde talijanske vile Katarine u Zadru.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Već sam rekla i ponovit ću mir ,tišina,more ,jednom riječju DIVOTA!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |