dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 119> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sto prije da se istopi taj snjeg,pa da uzivamo u proljetnim slikama.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e meni je dosadilo evo danas veje kao da nikad nije pado ,več ga ima oko 30.cm i nema namjeru stati
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajoj....nema ga baš ko kod tebe ali ga je napadalo i još uvijek sipi.
Više volim gledati slike snjega na forumu nego ovako uživo, mi baš nismo na to navikli pogotovo ne u martu mjesecu......
Kako su ti već veliki sijanci
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Snijeg tek što se nije otopio, a onda će tvoj vrt zasjati u punom sjaju, jedva čekam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e jadni moji sijanci ,izgleda da če se načekati a možda i procvjetati kako je krenulo padati evo jedna slikica slikana u 16h
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Bože, pa zar toliko ga je napadalo....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
draga lora grozno ,jer i dalje pada a najavili i sutra i prekosutra isto ali ja malo.malo pa pobjegnem u koji od vaših divnih vrtova
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja ja mislim ipak kod mene da ga više ima -joj koliki je smućilo mi se
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
E moja Sarajka ti nas ipak šišaš u debljini snježnog pokrivača!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Iz tople sobe gledati tvoje dvorište - prekrasno
|
|
![]() |
|
Izgleda da smo svi danas pobjelili ,ali i to ima svojih dobrih strana jer nas ima dosta koji sjedimo i listamo stranice ,veliki pozdrav za sve vas
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Mene ne šiša bome, tu smo negdje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Jedva čekam da okopni snijeg,pa da dalje slikaš!Lijep ,velik vrt!Krasno cvijeće,bujno,dalije su mi ostale u pamćenju!Veliki pozdrav dobrodošlice!
|
|
![]() |
|
evo da nekukam samo na zimu iščeprkala sam par sličica ljeta
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Joooj, koliko fuksija, obožavam fuksije, definitivno jedno od meni najdražeg cvijeća
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Sve je divno,ali fuksije su prva liga.I ja sam ih imala prošle godine oko 9 komada.Preko zime su uginule,samo 3 ostale.Morat ću u nabavku,čujem da ih ima u agricomu...
|
|
![]() |
|
joj pade mi konekcija jedva je uspostavi ide još ljeta
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |