OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 23> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok, prelijepo......
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
potrosi meni na jednog klimticaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Oprostite, pokušala sam na photobucketu, neznam u čemu je problem (dosada sam išla preko imageshake)
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
aaaaa, tako da, ja pohitala na tvoje radove kad ono niš...znaš da san se baš pitala kamo se nađu tako obli okviri kad sam gledala na netu šablone za staklo?
Prekrasan rad, ajme, kad se sjetim da si rekla da je lako...predivno je...Daj nam još radova, umiremo od želje ... ![]() |
|
![]() |
|
Ovako bi to trebalo izgledati, staklo bez ikakve podloge, da je lijepo prozirno
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
otok ja sam odusevljena,draga ovo sto ti radis je prekrasno.hvatam se u zelji da probam,i to cu najvjerojatnije i uciniti..bas si me navukla sa ovim divnim radovima...
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Otok kopiraj IMG Code i ubaci ga u post ovdje da ti slikice ne budu male...ovu zadnju sam popravila
inaće radovi su ti savršeni
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
znaš da i mene otok inspirira, i ja se lovim u mislima da probam... |
|
![]() |
|
![]() Evo jedna nova
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ovako nastaje slika
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Hvala.. hvala.. hvalaaaaa!!
Baš me je to zanimalo.. znaći moram i okvir skinuti.. radi se samo na staklu? Morat ću danas skinuti neke predlošle pa se bacam na posao!! |
|
![]() |
|
Hej otok, svaka čast, prelijepi motiv, prelijepe boje i super što si nam pokazala proces nastajanja, pozdrav
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Koji je to kontur liner...baš onaj za staklo...sa tanikim vrhom? Nekak mi ove linije izgledaju ipak malo deblje? ![]() |
|
![]() |
|
Ja obično crtam sa konturnom bojom (izgleda kao debeli flomaster) jer mi ga je lakše držati u ruci nego onaj konturni liner (onaj u tubici).
Taj u tubici upotrebljavam samo za manje slike gdje moraju biti tanje linije
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |