moji decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Korisnik | |
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kutijice su prekrasne, sve redom ....... jel ih peglaš ili lijepiš?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kutije su mi sve
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
samo kad bih imala jos kutijca....nema vise da se kupi...
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mikice ti si skroz poludila, kolike prekrasne kutije, fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Mikica krasne su ti kutije, bravo .....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kutijice su melem za oči! Prekrsno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
izgleda da cu ih morati slikati sa svih strana da vidite,neke izlepim motivima sa svih stranatj.vecinu,a neke strane uradim raspucane sa krakle lakom neke samo sunjerom istapkam.kako koje mislim da bi najlepse islo...ima jos kutijca sutra stizu nove slike....pozdrav svima
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
aaa...kakav krasa odabir motiva, a kako krasna izvedba!!1
hoću još!!!! |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
isusek ženo koliko kutija si ti uradila
![]() Svaka je lijepa na svoj način ali daj mi reci kako rješavaš sa strane i iza kutije?Obojaš ili...?
|
|
![]() |
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/kovcezic17/4402.aspx]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne znam sta da kazem na sve te pohvale,samo da cu se truditi i dalje da vam pokazem i napravim jos ovakvih radova,hvala vam svima,divne ste...
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
kutijice su ti savršene. pravi melem za oči!!!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mikica super su ti kutijice,predivne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
koliko prekrasnih radova! ne znam za koju kutijicu bi rekla da je lipša. ma sve su lipe!
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima na divnim recima.maslacak ne znam zasto ti se zguzva meni se to ponekad desi kad radim na glatkim povrsinama ,staklu,plastici i sl.ove kutijce su drvene pa nekako salveta lepo legne na povrsinu i ne stavim puno lepila ispod salvete.to je to nemam nekih drugih tajni...hvala svima
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |