prilina svaštara |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajmeee, kako je dobaaar njićko, super mi izgleda takvo šivanje i okice su mu medene :D
A pločice su predivne, svaka za sebe, kao ilustracije slikovnica, to si ih sama slikala kolko vidim? Trebalo je truda i strpljenja i ljubavi za tako uredno oslikavanje i ispunjavanje bojom... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
konjić je pre-predobar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ti si stvarno talentirana za puno toga i sve lijepo napraviš
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prila,ne podcjenjujući ništa drugo od tvog rada normalno, one kuglice od špage su fenomenalne!!! Svaka ti čast na mašti i kreativnosti.Ali ponavljam svi tvoji radovi su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
kami,mare-nostrum,iris,ivna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imala sam sličnog konjića kad sam bila mala, tada smo imali takve igračke, ispunjene vatom.
Svašta lijepoga radiš, kuglice od špage su savršene |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Prila, stvarno si umjetnica! Tvoji radovi su prekrasni, svi, al one slike anđela su me oborile s nogu. Svaka ti čast!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
otok
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ajme, koliko raznovrsnih i prekrasnih radova!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Krasni radovi, ali kuglice su za čistu desetku!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna,anđelka
![]() monna dobro si vidjela sve je rađeno od filca,a punjeno vunom.od vune je i griva,kao i kosa i brada djeda božićnjaka.pošto se tek učim šivati mašinom tako mi je najjednostavnije
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
radovi su ti prekrasni oduševio me konjić, svaka čast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
meni su tvoji radovi odlicni....ova visilica je bas super...
![]() aravno moram pohvaliti konjica koji je odlican ![]() |
|
![]() |
|
puno hvala maslačak
![]() uhvatilo me šivanje i ne pušta(i nekakva viroza isto tako) tako da se spremam na nove pothvate.napravila sam još jednog djedicu samo čeka da ga fotkam,a baš je pravi maneken
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
djedica,tanjur,vilenjak,.....ma sve je fantastistično!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |