Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - prilina svaštara
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

prilina svaštara

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 10>
Korisnik
Poruka
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 18:57
Ajmeee, kako je dobaaar njićko, super mi izgleda takvo šivanje i okice su mu medene :D
A pločice su predivne, svaka za sebe, kao ilustracije slikovnica, to si ih sama slikala kolko vidim?
Trebalo je truda i strpljenja i ljubavi za tako uredno oslikavanje i ispunjavanje bojom...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 09:08
konjić je pre-predobar smile95a ako je nećaka sretna i jagodice će se brže oporaviti.Wink........slike predivnesmile72.....Prila stvarno si svestranaClap
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 09:45
ti si stvarno talentirana za puno toga i sve lijepo napraviš Clap
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 10:29
Prila,ne podcjenjujući ništa drugo od tvog rada normalno,  one kuglice od špage su fenomenalne!!! Svaka ti čast na mašti i kreativnosti.Ali ponavljam svi tvoji radovi su prekrasni Clap.
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 20:56
kami,mare-nostrum,iris,ivnasmile77.puno,puno hvala na lijepim riječima odmah dobijem volje za nove projekte.mada je svaki moj rad svojevrsna antistres terapija Wink.tako odmaram dušu,kao i kad švrljam forumom i uživam u vašim predivnim radovima.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 07:50
Imala sam sličnog konjića kad sam bila mala, tada smo imali takve igračke, ispunjene vatom.

Svašta lijepoga radiš, kuglice od špage su savršene
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 13:03
Prila, stvarno si umjetnica! Tvoji radovi su prekrasni, svi, al one slike anđela su me oborile s nogu. Svaka ti čast!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 16:05
 Love%20You ...pravi mali dućan....kakvih tu sve divota ima, fali još samo drvce i uživancija može početi 
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 23:27
otoksmile78,bigmamma smile78,primaverasmile78
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 10:51
Ajme, koliko raznovrsnih i prekrasnih radova! smile94 Prila, stvarno si svestrana majstorica! Dali je ovo filc od kojeg si radila konjića? Fantastično!!!!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 11:54
Krasni radovi, ali kuglice su za čistu desetku!!!!!
ANĐELKA
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 22:50
monna,anđelka  smile79
monna dobro si vidjela sve je rađeno od filca,a punjeno vunom.od vune je i griva,kao i kosa i brada djeda božićnjaka.pošto se tek učim šivati mašinom tako mi je najjednostavnijeEmbarrassed
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 22:53
ovo su dva svijećnjaka od gipsa koja sam malo "popravila" salveticama.loše su slike,ali što ću kad nikako nije htjelo ispasti bolje

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 16:37
radovi su ti prekrasni oduševio me konjić, svaka častSmile stalno pogledavam oće li više naš kolaž...baš sam nestrpljiva, pozdrav  Wink
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 20:04
svim kreativcima koji posjećujete moju galeriju sretna i uspješna nova 2010.godina!!!

a,evo i slikica mog swapa za dragu Vallisu
kuglice

čestitka

visilica

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 22:17
meni su tvoji radovi odlicni....ova visilica je bas super...smile71
aravno moram pohvaliti  konjica koji je odlicansmile89
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2010 u 20:11
puno hvala maslačaksmile79
uhvatilo me šivanje i ne pušta(i nekakva viroza isto tako) tako da se spremam na nove pothvate.napravila sam još jednog djedicu samo čeka da ga fotkam,a baš je pravi manekenWink
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 00:33
evo i zadnjeg djedice.ovaj se utoplio sa malo "krzna"

ovaj tanjur me dobro namučio na na kraju sam i zadovoljna sa njime najviše jer je išao mami za poklon,a ona se oduševila

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 00:36
malo sam i slikala ovih dana.ovo je mala slikica-zimski vilenjak

magnolije obožavam pa sam si morala ovo naslikati..

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 11:42
djedica,tanjur,vilenjak,.....ma sve je fantastistično!smile94
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.