Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 39> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepa kolekcija koralnih zvončika, nisam nikad vidjela na jednom mjestu toliko vrsta, ona jesenja košara je prava dekoracija u vrtu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Hana,nije ta,tvoja je aquilefolium,ona pušta mladice,ova raste u visinu ko drvo,navodno do 2m(moja je sad oko 1m).Bumo saznali kak se razmnožava ;-)
Lantana,ja sam vidla kolekciju,da ti mozak stane,ovo moje je niš! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ti si vidla onih 100m heucera jel tak? A ovo za mahoniju budemo naravno saznali, interesantno da ova raste ko drvo
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepa jesen u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Nađem te na heucherama, onda dođem pogledati s čim si se pohvalila i opadnem u nesvjest!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ja si budem uzela "tekicu" i budem pisala što hoću, pa mi djeda Mraz možda i ispuni želje ili se to na neku drugu adresu piše
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Želje ti češće ispunjavaju Bake mrazovi!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Pitanjac: mladunce si sama sijala? Da li je sjeme kupljeno ili si uzela sjeme hauchera iz svog vrta?
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Sviđa mi se jesen u tvom vrtu,posebno su me oduševile tikvice,obožavam ih.
|
|
![]() |
|
Perla,mladunci su moj proizvod,sjeme sam naručila iz Amerike u nadi da bum imala sreće i da bu mi narasla ona žuto-zelenolisna.Naravno da nisam imala sreće,ali ta koju sam htjela je ipak doselila u moj vrt.A kakve su ove iz sjemena,bumo vidli tek iduće godine.
Piramidal,hvala! Tija,ti samo piši pismo,poštari znaju! |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ove h??? i mah???
![]() ![]() ![]() Sad lijepo izgledaju ali sam znatiželjna na proljeće kad to sve procvjeta....
Ona jesenska kombinacija lozica, tikva je prekrasna. Volim boje jeseni!
|
|
![]() |
|
Rain, da li je na drugoj slici heuchera Creme brule?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidla sam tvoje heucere, već prije, nisam jednostavno mogla do riječi, a sada kada sam ih ponovo vidjela pregledavši sve linkove na temi heucera, vidim da ti imaš jaslice heucera, pa moram se tu držati, s tobom družiti, biti u blizini kad počmu odrastati i poželiš možda neku malo bebicu udomiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Za leto dan bu krenulo udomljavanje!
|
|
|
|
![]() |
|
Perla,nemam pojma ,tu sam kupila lani na Floraartu,nisu imali pojma kak se zove.Mislim da bi bila karamel,jer samo mladi listići idu na narančasto,ili one koje dobivaju više sunca.Od jednog grmića su rasađene 4 biljke,i nisu potpuno iste boje.Vjerojatno zato dolazi do razlika u imenovanju.
|
|
|
|
![]() |
|
ja sam napisala, valjda bude dobro došla, ak ne, više sreće druge godine
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Rain, u sličicama sam uživala i više puta ih pregledala! Zvončike su za izložbu i izvoz
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bila sam puno puta kod tebe samo ti se nisam javila, svaki put se oduševim da kasnije ne znam što bi napisala.
Jako mi je lijepo kod tebe. Imaš par krasnih kutaka za odmor u vrtu, za cvijeće da i ne govorim.
Predivan laburnum
![]() Grožđicu bi ti najrađe uzela doma, divna maca
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |