kako sa namjestajem |
Odgovori | Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
lunatica
Novo sjeme Pridružen: 17 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris, hvala, stolić je za balkon, pa ću onda ipak staviti temeljnu boju za svaki slučaj. Od drugog tjedna sam na godišnjem , a kako nigdje ne idem, imam vremena polako raditi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e super......samo polako pa nam se pohvali kad bude gotovo
|
|
lunatica
Novo sjeme Pridružen: 17 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oprošteno ti je, Izzy mi je objasnila |
|
lunatica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako se budem imala čime pohvaliti |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma bit će super...vidit ćeš.....nije to tako komplicirano
jedino što treba vremena
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo se vi smijte,ali ja sam vesela,sestrična mi jučer dala dvije drvene kutijice za urediti,a meni jako teško palo,a od susjeda sam dobila jednu drvenu škrinju u užasnom stanju,bit će posla sa njom.Nema veze,glavno da se ima kaj mackati
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aha i meni takve stvari teško padaju
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja nikako da se opet pokrenem, ali drago mi je da netko macka...
|
|
gloga
Novo sjeme Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svako jutro odvojim malo vremena za sve ove silne stranice.Ne znam kako sam naletila na tebe.Šteta da sam za ovaj forum saznala tek nedavno.Kako bismo se lijepo slagale prošlo ljeto.Ja namještaj radim već dugo vremena i u tebi sam vidjela srodnu dušu.Ne znam gdje si sada ali kada sam pročitala da tvoj muž nije bio ni svjesan da će živjeti u cvijetićima slatko sam se nasmijala.Moj je i sam skoro postao cvijetić.Ako si živa i zdrava javi se.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako sam sretna kaj sam naletjela na ovu temu!!!!!!
Naime u garaži, kao spremište za auto djelove, već 25 godina stoji ovaj starinski gredenac!! A 35 godina je prije bio u upotrebi kod pokojnog strica MM!!!! A čovjek je već 20 godina mrtav!! Godinama sam MM pokušavala uvjeriti da bi ga mogli osloboditi od nekoliko slojeva boje, ostrugati, ošmirglati i prebojati!! Tek kada sam pokazala vaše sličice, je pristao!! Uz samo jedno pitanje: kamo bi ti to stavila?? Ma naći ćemo mu mjesto, nego dok je još zima, molim vas, predložite mi nešto....odakle i sa čime poćeti!! Hvala unaprijed!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Znam da sada krvavo izgleda, ali barem nije pre 25 godina završio na lomaći kao ostali namještaj!! A svjesna sam da će biti krvi, znoja i suza!!! Ali znam da će biti fantastičan, jednog dana, u mom zimskom vrtu!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free, radim dekupag nešto više od godinu dana, a prvi rad bila je prastara ofucana kuhinja u kući na moru. Prijateljica mi je pokazala osnove, završila sam sama, možeš pogledati na njenoj galeriji Bi-Biljana 8. i 10.strana. Jednostavno je: dobro ošmirglat, odnosno u tvom slučaju najbolje prebrusiti (najbolje na struju). Prebojati nekom nježnom bojom i ukrasiti sa motivom - ovisi o budućoj namjeni. Možda ga i malo "postarati". Bit će pravi bonbončić. I naravno pokazati ga na forumu.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pre-di-van!!!Puuuno posla.Mene još uvijek čeka jedan ormar u sličnom stanju.Najgore su pripreme.Ostalo je pjesma.
Shabby,motivi samo na ladici(manje je više).Možda čak ne bijelo.Francuzi vole kod šebija boje.Tirkizno,plavo,zeleno.Promijeni ručkice.Konzultiraj google i blogove.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić i Kiki-ko, hvala na uputstvima!! I MM je rekao najbolje izbrusiti na struju, i promijeniti ručkice!! Čak je nabavio 10 komada prekrasnih starinskih ručkica od mjedi, stilizirani cvijetić ivančice, veli da se mjed može uglancat do zlatnožute!!
Idem škicnut Bi_Biljaninu temu!! Zato sam vas i molila da mi date smjernice kod koga pogledati, jer i kod vas ima previše tema!! Kiki-ko, možete li mi staviti link na kojem ste radile namjesštaj (rad bilo koga od vas) Da ne izgubim previše vremena na traženje!! Ako budete tako dobre kako ste lijepe!! |
|
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free...dobar kredenc s puno potencijala ali bogme i posla...Moj savjet jest da ga prije već što počneš s poslom , tj. nakon brušenja zaštitiš od crvotočine već možda postojeće ili predstojeće, jer činjenica jest da je star i u uvjetima u kakvim je do sad moguća je...Imaš u dućanima s bojom tekućinu (pakovanje od litru, nije skupa, ni dvadesetak kuna), brzo suši a i bez mirisa je...Ja što god da sam radila s drvetom to mi je bio početni korak nakon brušenja...
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan kradenc za urediti.Ja upravo sređujem jednu komodu koju je moja svekrva izbacila van za glomazni,a ja ju" hrčak" odmah prisvojila.Stavim popodne slikice.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svojih radova imam samo u mojoj glavi i planovima.Fali mi vremena i društvo u tom velikom poslu.Sad sam npr u velikom krečenju.Obzirom da sam ja prezahtijevna ne nalazim baš nešto što mi se ludo sviđa.Probaću naći par idejica na netu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje komodice u fazi obrade! Sastoji se od dva dijela,ova prva već ofarbana ide na drugu s ladicama.Ideja za oslikavanje će doći usput. |
|
kikins
Već proklijao Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fre ala se ovo da lepo urediti..bas ti zavidim i jedva cekam da ga vidim zavrsenog!!!! ne sumnjam da ce biti prelep!
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivna, hvala na uputama za zaštitu, nebih voljela neka neugodna iznenađenja!!! Maris, predivno si sredila svoj ormarić!! Prekrasno!! A Kiki-ko, tebi zahvaljujem na trudu za stavljanje sličica!! Razmišljala sam da bude bijeli, sa ornamentima plavog, a ona sličica okruglog stolića sa plavim detaljima ali i onaj ormarić sa lavandom su me oduševili!! To bi mogla biti ljubav na prvi pogled!! U zimskom vrtu su svjetloplave žaluzine, a na zidu ispod prozora su svjetloplave pločice kao detalji ( kada se sjetim kakvu sam muku vodila da završe tu) pa bi bilo u skladu!! |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |