Milijun zvončića - Million bells |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 13> |
Korisnik | ||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ovi dupli su zaista prekrasni...odlična kombinacija boja Poppy...
moji ovogodišnji, u tegli su dvije biljke kupljene vrlo, vrlo male:
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
|
kako su lijepi bellsi ![]() |
||
![]() |
||
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
|
Poppy prekrasni belsići.Ovakve duple još nisam vidjela!Predivni su!!!
![]() |
||
Josipovac,Osijek
|
||
![]() |
||
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
|
Poppy ovi dupli su mi predivni, bravo
![]() |
||
![]() |
||
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
|
Moji su belsići kupljeni negdi oko Uskrsa, kad su se prvi pojavili u Makarskoj na pijaci, kupila sam 4 kom i zajedno posadila u viseću posudu. Prošlu sezonu sam ih imala prvi put i oduševili su me. |
||
![]() |
||
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
|
Kupila sam još bellsića. Jedne mami, jedne sebi pa da obadvije uživamo :-)
|
||
![]() |
||
orhideja4 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
|
Ajme divni su ti. Ovakve još nisam vidila duple
|
||
![]() |
||
Poppy ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 9 |
|
![]() ovo su moji dupli proslogodišnji Gnojila sam ih univerzalnim gnojivom za cvatuće biljke, jednom tjedno, i cijelo ljeto su neprekidno cvale...
|
||
![]() |
||
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
|
Malo bolje sam pogledala svoje bellse i na žutim su se pojavile neke male smeđe uši. Ima ih dosta i to najviše unutar samog cvijeta. Kako ih istrijebiti, kakav "otrov" kupiti?
|
||
![]() |
||
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
|
Meni su oni divni , pogotovo kad su u okruglim visecim teglama i stavljeni da vise, prekasno. A ove godine su poceli na trznici bit i dupli, sa duplim cvijetom, mislim da sam vidjela kod Orhideje4 jedan zuti dupli, predivan je. Traze dosta, vode, gnojiva i nettrebaju posebno ciscenje ocvalih cvjetica.
|
||
![]() |
||
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
|
Mojem se danas otvorio prvi cvjetić.
Ujutro je bio samo pupoljak, ali sad je potpuno otvoren i zajedno uživamo u suncu. ![]() |
||
![]() |
||
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
|
Cikas, divni su ti belsići
![]() Ajama i Maggie, javite kako vaši napreduju, da izmijenjujemo iskustva ![]() |
||
![]() |
||
orhideja4 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
|
Piše ti u postovima od ranije sve o uzgoju. Dosta svjetla, vlage i povremeno gnoji i to je sve. |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
![]() |
||
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
|
Jako zahvalna biljka, lani je prvi put imala.
Evo ovogodišnje, u visećoj posudi 3 kom! ![]() ![]() slomile mi se dvi grančice i ja ih samo ubola u supstrat, naravno bez cvitića i mislim da ću imat još dvi bilčice! |
||
![]() |
||
|
Kupila sam u subotu dva svijetloroza bellsića i posadila ih u zemlju.
Ima li netko od vas takva iskustva njima? napominjem da živim u Zagrebu. hvala svima! |
||
![]() |
||
|
Ma daj, što bi bila dosadna, nije nitko sveznajući. Samo ti pitaj što god te zanima, ako znamo rado ćemo ti pomoć, barem ja ![]() Gnoji ga za 10-15 dana, novo posađeno se nikad odmah ne gnoji. Polivaj svaka 2 dana |
||
![]() |
||
Ivana-Mia ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
|
saćekaj jedno desetak dana i onda kreni sa jednom tjedno a nakon toga kada biljke budu bujne i velike možes i dva puta tjedno.
|
||
![]() |
||
|
Zemlje će svakako dobiti još, samo, kada da ih počnem dohranjivati? Kroz nekih par dana? Posadila sam ih tek prekjučer. Možda sam dosadna s pitanjima, ali nemojte mi zamjeriti, konačno u novom stanu imam veliki balkon kojeg sam si toliko željela i stalo mi je da uživam ovo ljeto u svojoj oazi ![]() |
||
![]() |
||
Ivana-Mia ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
|
mislim da bi bilo jako korisno da se napuni još zemlje. pogotovo zbog toga što kažes da je posuda plitka. a vec sada temperatura dolazi do 30 ˝C a ne tijekom ljeta... teško će ih biti nahraniti i napiti ako nema dovoljno zemlje.
i samo nemoj štedjeti na prihrani
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |