Ponešto iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 21> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš ti je lijepo cvijeće
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kami, pa ti si i foto-umjetnik!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Snimila sam još malo slikica iako je jeć polako padao mračak. Krizanteme
![]() rajčica je toliko visoka da cvjeta u sjeni trešnje
![]() batati
![]() ![]() trava
![]() tuga zvana božur
![]() nekad bio cvjetić, a sad limunčić
![]() prijatelji: bosiljak i jednogodišnji kokotić
![]() tudum
![]() tuga zvana travnjak
![]() pakujac by Silvek
![]() ![]() pakujac i kokotić by Shasha
![]() ![]() ![]() izgleda da mi se primila jedna lavanda
![]() samonikla gaura
![]() afrički ljiljan by Bromi
![]() ![]() prostor iza dvorišta
![]() komposište
![]() vatreni trn
![]() Ovaj puta slikice mi baš nisu najbolje ispale.
Hvala svima na posjeti i komentarima.
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
suuper je, vidim da si lijepo udomila afrički ljiljan a ima tu još svašta lijepog
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ne brini,kiše če uskoro biti i previše ,a tvoje je cvijeće i ovako predivno
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Gazanije su prekrasne.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ima toga, ima.Ali i meni su gazanije naj
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sad sam malo prošetala tvojim vrtom, a za oko mi baš zapela ona lijepa trava - predivna je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
gazanije,lantana su
![]() Triso trava je Festuca glauca ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kod tebe je sve još krasno zeleno, a male biljčice super napreduju
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ovo ti je dobro što si napravila komposište. Svaka čast-imam ga i ja samo moj nije zagrađen tako ali ga stavljam u jedan ćošak i svake godine ga upotrebljavam ali i obnavljam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kompost je odlična stvar. Na žalost, moj nije najbolji. MM je napravio predivan komposter od daski, ali ja sama ne mogu razbacati kompost jer moram odvojiti nekoliko dasaka..a njemu se nekako ne da to činiti. Pa sam, trenutno, prestala ponavljati milijun puta zamolbe.. Vidjet ću na proljeće što mogu sama učiniti.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
Kamilčice,prvi put u tvom vrtu i one slike travnjaka(koji će se oporaviti,sigurno)nisu mi niš umanjile ljepotu cvjeća.Jako mi se dopada ono s velikim ružičastim cvjetovima u tegli,ali po onom što si napisala ne mogu niš naći,može neš više o njoj?Sestrična ima lijep Calycanthus,to je ono što miriši na ananas,i ima sreće jer sve vrste C.ne mirišu.Imaš lijepog psa!!!
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
hajdi haj! napokon sam uspijela prošetati tvojim vrtom od početka, kažeš "ponešto", woow ima tu svega lijepoga, clematisi su fantastični, gazanije, ružice.....a lijep je i mamin vrtek i sestričnin....
imam i ja san zvan travnjak!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Hvala svima na obilascima.
Bila sam bolesna, malo sam se uljenila, ali ima novosti. Uskoro stižu slikice.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cekamo:))
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma vidi bona ja navratila da vidim to novo cvijeće ali nje opet nema --diži se
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo i mene, malo. Slike su iz već malo starije, ali ipak ima noviteta. Onaj ananas što sam ga slikala kod sestrične, završio je kod mene. Jupi!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |