razglednice |
Odgovori | Stranica <1 45678 26> |
Korisnik | |
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, ti si prava avanturistica...i opet moram ponoviti, divim se tvojoj ogromnoj energiji. Svaka čast, djevojko...djevojčice!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si me razveselila svojim razglednicama!!!
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prava avantura u šumi Triša! Glavno da ste se dobro zabavili!
|
|
dugokosa
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja bi tam u šumu
|
|
sutra je novi dan
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, Triša a što da ste se izgubili u tim bespućima... vidiš da ne smiješ uvijek vjerovati onome što na "plotu" piše i zapisano je u tvojoj memoriji! Sva sreća da je na kraju mukotrpnog puta ipak sve dobro završilo.
Ono što mene oduševljava je činjenica da ti i TM često ruku pod ruku odete nekuda zajedno i od jedne šetnjice nastane priča, meni toliko potrebna kako bih mogla vjerovati da i u drugoj polovini života postoji ona najjednostavnija sreća - život u dvoje!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjica me uvijek skoro, pa rasplače, moja priča je baš takva, u drugoj polovini mog život sreća je baš to život u dvoje.
Evo teksta, koji sam na jednom drugom forumu napisala baš u vezi toga:
U predvečerje svog život spoznah što je to prava ljubav, bez pretjerivanja. Ozbiljni ljudi u još ozbiljnijem svijetu. Dvoje do jučer stranaca, sada znanci, prijatelji, ljubavnici. Odrasla djeca s obje strane, cilj znači nije dijete, kao kruna ljubavi, već ljubav, kao kruna prijateljstva. Sitni znakovi pažnje, kao ruža na stolu i to žuta, jer nije zaboravio. Kava s manje šećera, jer zna da baš takvu volim. Pospremljen stol, nakon što je jeo.Vraćanje stolice uz stol na kojoj je sjedio. Odnijeti smeće, a nisam mu to morala reći, pa ako baš hoćete spuštanje daske na WC-u. To je za mene ljubav bez presedana. Da ne bi te mislili danema leptirića, trnaca, držanja za ruku, zagrljenih šetnji, naravno da ima i svega toga i naravno nezaobilaznog seksa, jer to ne postoji samo u mladosti. Znam kako izgledam u ovim godinama, ali kompliment da sam najljepša još uvijek mi izazove grč u želuci. Eto moje viđenje ljubavi, jer pretpostavljam da ste svi vi mlađi od mene, pa je možda doživljavate onako kao i ja u mladosti. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jacina vode kao ljubav
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, jednom riječju prekrasno
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, svaka čast!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša - za tekst, za nadu (nije da sam se polomila tražeći ruku za šetnju, čak bi se moglo reči da indolentno mirujem) ali prekrasno je čuti nešto tako stvarno, tako realno..
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Devojke !
Za Franjicu
" Nije sreca pronaci nekoga. sreca je pronaci onu jedinu pravu polovinu koja negde ceka svakoga od nas. Onu ili onoga bez koje ponekad provedemo citav zivot, ne ziveci ""
Za Trisu
"Znate li sta to znaci? Sresti nekoga ko vas savrseno razume; vi nesto pomislite, a on to izgovori; vi postavljate pitanja u sebi - a on glasno odgovara onako kako biste odgovorili vi!
To znaci, da neko dise i mirise prema vasim potrebama, da vas uznosi iznad unizavajuceg proseka, i da vas nadahnjuje, postajete sigurni, kako biste kraj tog bica mogli da ostvarite punu meru sebe, da se prevazidjete cak!"
Uzivaj u privilegiji bogova!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, prekrasno!!!
Drago mi je da si stvarno našla ono što si tražila!!!
Ako je to ono pravo- nikad nije kasno, još vi stignete uživati ( a vidim da vam čovjek ne treba reći dva puta)
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A što se tiče Crikvenice, imam jako lijepo sjećanje na nju i puuuuuuuuno slika ali ne na ovom fotiću....
U hotelu Kaštel smo jednom bili na svdbenoj večeri, bila sam vjenčana kuma jednom paru, i bilo je prekrasno, ali na žalost davnooooo!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otvaramo puno novih tema, a ova je baš odlična za pisanje razglednica sa različitih mjesta koje posjećujemo.
Ovaj puta proveli smo prekrasan dan u Golubinjaku - predivnoj šumi i parku kraj Delnica.
Mnogi ljudi dolaze ovamo na jednodnevne izlete, jer je prekrasno uređeno, postavljeni su roštilji, stolovi s klupicama i nadstrešnicama, travnjak, golovi za nogomet, boćalište, sadržaji za djecu, pa je izletište stalno iskorišteno za porodična i druga okupljanja.
Ovaj put makedonska manjina, koja je u Rijeci prilično aktivna organizirala je piknik za svoj nacionalni praznik Ilinden.
Neću vas zamarati s povješću, ali ću reći da je bilo naravno najviše makedonaca iz čitave Hrvatske, koji su priredili zgodan kulturno zabavni program za sve posjetitelje.
Mi smo pozvani, jer je nevjesta mm porjeklom iz Makedonije, po tatinoj liniji i jako drži do svojih korjena.
Ulazak u park inače se naplaćuje, ali ovo je bila organizirana skupina, pa mi nismo platili ništa.
Ovo je bilo nekoliko detalja da se vide svi sadržaji samo okupljališta, a slijede slike okoliša, šume, špilja, što je još puno interesantnije.
|
|
RIJEKA
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas super,radujem se nastavku !
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek sad sam prelistala od prve do poslednje stranice
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tamo ču sigurno jednom otići.prije kad je bio samo jedan vijadukt malo se nešto moglo vidjeti dolje,a ja uvijek škicnuo jednim okom jer sam morao voziti.ono malo što sam vidio djelovalo je lijepo,ali ovo što vidim na slikama je predivno.hvala triša
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
......pojma nisam imala za tako lijepo ureden park ......iznad kuce
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Park šuma Golubinjak predivno je mjesto za odmor,a obiluje prekrasnim šumama, šetalištima, zanimljivim špiljama i planinarskim stazama.
Evo napr. Kraljica šume vrlo zanimiljiva jela
Naši su klinici bili oduševljeni
Penjemo se prekrasno uređenim i nezahtjevnim stazama
Prolazimo kroz zanimljivo uređeno borilište sa tribinama, gdje naši dečki - predstavljaju borbe pjetlića
Dolazimo do špilje, kroz koju prolazimo - zove se Golublja spilja, doduše golubove nismo vidjeli, ali i ime valjda nešto govori (golubinjak)
Kroz tu špilju izlazi se na drugu stranu kroz uski prolaz, ali mm prolazi bez problema, a ona je ipak najdeblji od nas.
Dolazimo opet do prekrasnog prolaza, zovu ga kamenita vrata, pa ponovo na drugu stranu
Dalje se penjemo do ledene špilje u kojoj je gotovo uvijek led, no ovaj puta ga nije bilo.
Slike nema jer se ispraznila baterija na fotiću.
Šetnja je bila prelijepa i svi su uživali, od najstarijeg nonića (60) do njegovog najmlađeg unuka (2,5) da bi se vratili na mjesto gdje se održavao program, bilo je tu puno mladih u narodnim nošnjama
Izveli su i prigodan program, plesali makedonska kola, a prisutni su im se pridružili, dok smo mi navalili na besplatan fažol, kojeg je bilo u izobilju, a bio je odličan, naročito nakon duge šetnje šumom.
Program su uveličali i penjači po stjenama, koje su tu uređene za njih i to je bilo jako atraktivno
Mogla bih vam o ovom predivnom mjesto svašta još napisati, naročito o bilju i cvijeću koje tamo raste , zanimljivo u toj šumi, gdje rijetko dođe sunce, a temperature za na nekoliko mjesta spušta do za ovo vrijeme niskih 6, 7 stupnjeva, ali prepuruka je pogledajte sami , sigurna sam da ćete biti oduševljeni kao i mi.
|
|
RIJEKA
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno! pisi Trisa,neki od nas ovu lepotu mogu samo ovako videti,a i to je nesto
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |