tinaV |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 13> |
Korisnik | |
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jaoooo prekrasno-....nisam ni sumnjala!!!!....Katja svima pokazuje kuglicu i jaje...odusevljena je...hvala jos jednom!
|
|
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Sve pohvale škrinjici ali meni su također broj 1 okrugli anđelčići, so cute
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
prvi tanjur mi je mrak!!! pogotovo mi se sviđa što je ivica valovita, a ruže su vječna inspiracija - hm, mislim da je ovo neko već napisao...
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
sto je najgora istina, -...vec smo se pocele raspitivati kako ih dopremiti iz lumosa...gdje si ti kupovala kuglice? |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
ajme, svaka cast
ne mogu vjerovati kako su ti radovi prekrasni
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
sve je prekrasno al morski tanjur mi je najdraži...svaka čast...
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
uvijek sam u zakašnjenju sa odgovorima,hvala svima na pohvalama
gogi,kuglice sam kupovala u lumosu,možda nebi bilo loše ih sada kupiti ako ih još ima jer ako ih ranije namjeravaš raditi onda ih nemaju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
pa ne znam šta je bolje, prrrrrreeeeekrasnooooo
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ne brinem se ja za kuglice...vec sam sve istelefonirala...narucit cemo na veliko...sto se tice novih radova..ne mogu se odluciti sto mi je najljepse...sve mi je predivno.. .al ipak za mrvicu mi je favorit kutija za vino...jos ak je neko vino unutra...savrseno....
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Tanjuri su mi odlični,pogotovo ovaj sa magnolijom!
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
hvala,danas mi ide,evo ovaj se baš suši
![]() |
|
![]() |
|
nemoj reci da si to sve danas napravila???'...super...ovaj zadnji tanjur mi je odlican...mozes li malo objasniti kako si ga radila?
|
|
|
|
![]() |
|
motiv je decoupage papir,onda običan krakle,crna akrilna i zlatni sprej
kutija za bocu je stari rad,a ostale sam počela jučer,danas gotovo
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Stvarno si brza, a izgledaju predivno!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tanjuri su predivni
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
totalno sam bez daha, ovi tanjuri su ludilo, ovaj poebice...sklad ove crne i zlatne boje je pun pogodak u odnosu na kontrastno bijelo cvijeće...vrlo profinjeno... a tek oni sa ružama....bez riječi sam |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
krasno
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
ovo me je ODUŠEVILO!!!!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma vidi naše vrednice! koliko radova u dva dana!
ovaj crni sa zlatnim i onaj sa ružom i ljubičastim okolo su mi posebni. jako lijepo!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ssve je prekrasno, ali ovaj crno-zlatni tanjur je mrak
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |