Vrt, dvorište, povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 45678 9> |
Korisnik | |
radosnica
Već proklijao Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako mi je drago što ste posjetile moj vrt. Učim i nadalje, planiram, mijenjam... još uvijek to nije ono što bih voljela, al ima vremena.
Evo nešto novih slikica. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nove slikice su odlične, samo ti mijenjaj i sadi, pa u tome je draž čačkanja po vrtu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
radosnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Triša
Evo još nekoliko slikica Malo šumskih jagoda... |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno kako kaže Triša najveća draž je mijenjati, pretumbavati, kako kažem ja.....
Primjetila sam one niske "panjiće", baš su mi zapeli za oko
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijepo je kod tebe , znaš da se uopće nisam mogla sjetiti da li sam lani bila u tvom vrtu, krenula sam od prve stranice i skužila da sam sve vidjela ali ne znam zašto ti se nisam javila .
Imaš krasnog cvijeća....lanjska postava vrta mi se sviđa, baš je veselo i šareno..., ja isto volim stalno nešto seljakati i dodavati, odmah imaš novi vrt
I meni su zapeli za oko mali panjevi.....baš su fora, da li su ko ukras ili da po njima prolaziš kroz vrt....ne mogu skužit.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja volim da premjestam biljke(upravo sam to danas radila),divno je sve
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vratila si nam se , već ima puno lijepih novosti, jedva čekam onu padinu, da vidimo razliku od prošle godine...
|
|
život je more
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepe su
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
radosnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala moje posjetiteljice na podrški. Evo Lantana usporedbe. A panjići su iz dva razloga; da razbiju jednoličnost strmine i da mi omoguće pristup biljkicama.
Ovako je bilo prije godinu dana: ...pa malo kasnije (u svibnju); Sada: - gledajući odozgor -gledajući odozdol |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bože gledam svu ljepotu ovu -kako je lijepo -a ja u kući
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe puno, puno bogatije proljeće nego lani!
Lijepo je pratiti napredak svakog vrta i uživati u njemu!
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A jel se sjećaš kad si prošle godine tražila savjete za vrt, pa da ti kažem da ti je super ispao, pozdrav
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo radujem se što sam opet u tvom dvorištu. Moje je oko zapelo za ono plavu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko će tu biti šumskih jagoda
a kad one daju plodove nezamjenjiv je njihov miris |
|
radosnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer sam bila u cvjetnjaku, i kao što sam se prošle godine mučila s travom tako sada imam problema sa zvjezdanom-asterom. Prošle je godine dobio prvu poziciju, ali sam ga sada makla, ali to je kao "daš mu mali prst a on bi cijelu ruku". Hoće zavladati vrtom! . Prekrasno mi je pratiti razvoj mojih cvjetića, nekima ne odgovara mjesto pa su ko "princeza na zrnu graška", neki bi htjeli sve zasjeniti....baš su ko ljudi. I sad mi tek biva jasna Krležina "ni med cvetjem ni pravice", ali kakvi su takvi su-moji su i uživam u njima.
Niho, hvala na posjeti i ne žalosti se poslije kiše dolazi sunce Bergenia, Retriver Sara mnogo mi znače vaše pohvale Mari 5510 jagode su posađene prošle godine i mi jedva čekamo urod. Antune007 pa ti se sjećaš mog prošlogodišnjeg vrta? Baš lijepo!! Nadam se da sam za mrvicu napredovala. Triša i meni je drago što si u mom dvorištu, al sad ne znam na koje plavo si mislila. A evo za moje posjetitelje nešto iz mog vrta, doista je od srca |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo osmišljen vrt, kad se to sve razraste bit će prekrasno
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
radosnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zahvaljujući dragim osobama ovog foruma koje su mi mnogo pomogle (sigurno će se prepoznati) i vašim vrtovima koje posjećujem i crpim inspiraciju, polako učim i uživam u svom vrtu.
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se sa tobom da ovdje puno naučimo i dobijemo puno lijepih savjeta,a to se vidi i po tvom cvijeću,ti si postala majstorica u uzgoju,sve ti je prekrasno
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mi uživamo u tom vrtu, lijepe su ti hoste, posebno mi se sviđa i ona kombinacija cenerarie i roza cvjetića.
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |