Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt, dvorište, povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt, dvorište, povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 9>
Korisnik
Poruka
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 19:34
Jako mi je drago što ste posjetile moj vrt. Učim i nadalje, planiram, mijenjam... Embarrassed još uvijek to nije ono što bih voljela, al ima vremena.
Evo nešto novih slikica.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 20:05
Nove slikice su odlične, samo ti mijenjaj i sadi, pa u tome je draž čačkanja po vrtu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 20:18
Hvala Triša smile78

Evo još nekoliko slikica

Malo šumskih jagoda...

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 20:37
predivnoClapClap kako kaže Triša najveća draž je mijenjati, pretumbavati, kako kažem ja.....
Primjetila sam one niske "panjiće", baš su mi zapeli za okoClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 20:49
Baš je lijepo je kod tebe Hug, znaš da se uopće nisam mogla sjetiti da li sam lani bila u tvom vrtu, krenula sam od prve stranice i skužila da sam sve vidjela ali ne znam zašto ti se nisam javila Embarrassed.
Imaš krasnog cvijeća....lanjska postava vrta mi se sviđa, baš je veselo i šareno..., ja isto volim stalno nešto seljakati i dodavati, odmah imaš novi vrt Wink
I meni su zapeli za oko mali panjevi.....baš su fora, da li su ko ukras ili da po njima prolaziš kroz vrt....ne mogu skužit.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 22:03
i ja volim da premjestam biljke(upravo sam to danas radila),divno je sve
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 22:41
Vratila si nam se smile73, već ima puno lijepih novosti, jedva čekam onu padinu, da vidimo razliku od prošle godine...
život je more
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 23:41
preljepe su
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 21:59
Hvala moje posjetiteljice na podrški. Evo Lantana usporedbe. A panjići su iz dva razloga; da razbiju jednoličnost strmine i da mi omoguće pristup biljkicama.

Ovako je bilo prije godinu dana:

...pa malo kasnije (u svibnju);

Sada:

- gledajući odozgor

-gledajući odozdol

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 22:01
Bože gledam svu ljepotu ovu -kako je lijepo -a ja u kući smile43
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 19:21
Kod tebe puno, puno bogatije proljeće nego lani!
Lijepo je pratiti napredak svakog vrta i uživati u njemu!
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 20:42
A jel se sjećaš kad si prošle godine tražila savjete za vrt, pa da ti kažem da ti je super ispao, pozdrav
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 20:58
Evo radujem se što sam opet u tvom dvorištu. Moje je oko zapelo za ono plavu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 23:18
lijepo je pratiti ovako uspješan razvoj vrta, čestitam.
Prelijepi vrt!
lijepi pozdrav
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 10:43
koliko će tu biti šumskih jagoda
a kad one daju plodove nezamjenjiv je njihov miris
Na vrh
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 09:43
Jučer sam bila u cvjetnjaku, i kao što sam se prošle godine mučila s travom tako sada imam problema sa zvjezdanom-asterom. Prošle je godine dobio prvu poziciju, ali sam ga sada makla, ali to je kao "daš mu mali prst a on bi cijelu ruku". Hoće zavladati vrtom! LOL. Prekrasno mi je pratiti razvoj mojih cvjetića, nekima ne odgovara mjesto pa su ko "princeza na zrnu graška", neki bi htjeli sve zasjeniti....baš su ko ljudi. I sad mi tek biva jasna Krležina "ni med cvetjem ni pravice", ali kakvi su takvi su-moji su i uživam u njima.

Niho,
hvala na posjeti i ne žalosti se poslije kiše dolazi sunce  Tongue
Bergenia, Retriver Sara  mnogo mi znače vaše pohvale
Mari 5510 jagode su posađene prošle godine i mi jedva čekamo urod.
Antune007 pa ti se sjećaš mog prošlogodišnjeg vrta? Baš lijepo!! Nadam se da sam za mrvicu napredovala.
Triša i meni je drago što si u mom dvorištu, al sad ne znam na koje plavo si mislila.

A evo za moje posjetitelje nešto iz mog vrta, doista je od srca

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 21:20
Lijepo osmišljen vrt, kad se to sve razraste bit će prekrasnosmile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 07:47
Zahvaljujući dragim osobama ovog foruma koje su mi mnogo pomogle (sigurno će se prepoznati) i vašim vrtovima koje posjećujem i crpim inspiraciju, polako učim i uživam u svom vrtu.

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 08:02
Slažem se sa tobom da ovdje puno naučimo i dobijemo puno lijepih savjeta,a to se vidi i po tvom cvijeću,ti si postala majstorica u uzgoju,sve ti je prekrasnosmile57smile64
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 11:06
I mi uživamo u tom vrtu, lijepe su ti hoste, posebno mi se sviđa i ona kombinacija cenerarie i roza cvjetića. Clap
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 9>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.