Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 38>
Korisnik
Poruka
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 12:53
za sad toliko Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 13:12
Sve ti je prekrasno. Hortenzija i ruža me se posebno dojmile. smile64Nešto sam se zaljubila u hortenzije, prošlu godinu sam bila u kadifice.Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 13:43
isto bi rekla kao smrcko:)))
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 13:55
i ja volim hortenzije. imam 2 u zemlji pod brajdom iza one klupe, i 2 u tegli. naravno ove u tegli bolje rastu i prije cvatu... a mene zanima u sto ces biti iducu godinu zaljubljena Wink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 14:02
Moguće da ću iduću godinu biti zaljubljena u lopatu, ako krenu neki ozbiljniji radovi na zemljiLOLLOL

Ja sam presadila iz pitara hortenziju u zemlju, s tim da sam joj korijen zaštitila posebnim građevinskom folijom. Na taj način spriječim rasipanje đubriva i vode , koju ne da voli nego me vuče za nogu. Od kako je u foliji nije se niti jedanput objesila, a u pitaru sam je morala 3 put dnevno zaliti.
Samo da se primi i preživi zimu
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 14:04
Hamara, baš mi je lijepo u tvom vrtu.
I da znaš, imam jednu kriglu za pivo istu kao ti - onu plavu.

I jedno pitanje - što je s onim prekrasnim plavim zvončićima, da li oni još cvatu.
Moji su bili lijepi, ocvali i sad ih više nema.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 14:29
Hibiskus je predivan a kako ima velike cvjetove....smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 18:25
Bravo! Jesi nam konačno pokazala dio svoje ljepote!Big%20smileOdnosno ljepote tvog vrta!LOL
Zbilja si nakrcala svakakvog cvijeća i imaš lijepog posla za zaliti sve. Ali vrijedi!Thumbs%20Up
Ubaci i po koju panoramsku. Odozdola, pa s terase , pa iza kuće....
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 18:51
Ova ruža penjačica je strašna. Kolika  je samo? Cvijet je baš po mom guštu, nježan i profinjen!
Ostalo  - sve za 5+!
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 22:50

bako dogovoreno Wink

Otok, pa tek su počeli cvasti! Sad će cvjetati do jeseni. Po zimi nestanu, i u proljeće evo ih opet! Imam ih u 2 ćupa

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 23:39
Sve je divno i krasno, ali onaj zid sa kampanulama i čuvarkućama (ako se ne varam) i stepenice su smile227.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 08:43
Slažem se ,sve izgleda predivno ,a tek palme ...smile227
Koliko su stare? Predivne su!
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 15:58
palme su nekih pedesetak godina. ali se množe kao lude! pun vrt malih palmica, dijelim, poklanjam, a njih sve više Tongue. ma danas sam vam iskrcala 1000 slika na kućne ljubimce Wink sutra ću još malo snimiti cvećeko. i da! jedna surfinija na gornjoj terasi je pomalo krenula iz pepela Thumbs%20Up. druga ništa Confused
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 23:25

Može meni onda jedna kada ćeš djeliti ,molim te?

Btv.Ljubimci su predivni ,obožavam životinje ,pse najviše na svijetu ,i svi su mi predivni!
Svaka čast na spašavanju peseka iz šinteraja Thumbs%20Upsmile141
Jako humano postupak!

Pozdrav velikoj četvorici smile78
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 00:19
Zeljka23, nema frke, samo javi kako i kada!  
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 00:28
Palme su fascinantne, jas am nekoliko puta prsađivala mlade i nisam uspjela, a hoya je wow...
život je more
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 12:12
evo još malo...
lavanda u mediteranskom djelu vrta
i u drugom djelu
kamenjar koji tek nastaje
isti kamenjar
i opet kamenjar
oleander
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 14:45
oleander je
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 15:30
vrt je ludilo...sve mi se svida...super!!!!!Clap
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 17:52
hej ,pokušavam ti poslati pp ,ali mi se javlja greška.
Pogledaj si moje slikice ,"željkin biljni svijet" ,i ako ti se šta svidi iz moje skromne kolekcije ,javi da ponesem.
U Skradnik ću ponesti jasmin ,kaktuse ,zečje uši...ako ti javi što bi željela!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.