moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 38> |
Korisnik | |
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za sad toliko
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve ti je prekrasno. Hortenzija i ruža me se posebno dojmile.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
isto bi rekla kao smrcko:)))
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
i ja volim hortenzije. imam 2 u zemlji pod brajdom iza one klupe, i 2 u tegli. naravno ove u tegli bolje rastu i prije cvatu... a mene zanima u sto ces biti iducu godinu zaljubljena
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moguće da ću iduću godinu biti zaljubljena u lopatu, ako krenu neki ozbiljniji radovi na zemlji
![]() ![]() Ja sam presadila iz pitara hortenziju u zemlju, s tim da sam joj korijen zaštitila posebnim građevinskom folijom. Na taj način spriječim rasipanje đubriva i vode , koju ne da voli nego me vuče za nogu. Od kako je u foliji nije se niti jedanput objesila, a u pitaru sam je morala 3 put dnevno zaliti. Samo da se primi i preživi zimu ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hamara, baš mi je lijepo u tvom vrtu.
I da znaš, imam jednu kriglu za pivo istu kao ti - onu plavu.
I jedno pitanje - što je s onim prekrasnim plavim zvončićima, da li oni još cvatu.
Moji su bili lijepi, ocvali i sad ih više nema.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hibiskus je predivan a kako ima velike cvjetove....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bravo! Jesi nam konačno pokazala dio svoje ljepote!
![]() ![]() Zbilja si nakrcala svakakvog cvijeća i imaš lijepog posla za zaliti sve. Ali vrijedi!
![]() Ubaci i po koju panoramsku. Odozdola, pa s terase , pa iza kuće....
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ova ruža penjačica je strašna. Kolika je samo? Cvijet je baš po mom guštu, nježan i profinjen!
Ostalo - sve za 5+!
|
|
![]() |
|
bako dogovoreno Otok, pa tek su počeli cvasti! Sad će cvjetati do jeseni. Po zimi nestanu, i u proljeće evo ih opet! Imam ih u 2 ćupa |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Sve je divno i krasno, ali onaj zid sa kampanulama i čuvarkućama (ako se ne varam) i stepenice su
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Slažem se ,sve izgleda predivno ,a tek palme ...
![]() Koliko su stare? Predivne su!
|
|
![]() |
|
palme su nekih pedesetak godina. ali se množe kao lude! pun vrt malih palmica, dijelim, poklanjam, a njih sve više
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Može meni onda jedna kada ćeš djeliti ,molim te? Btv.Ljubimci su predivni ,obožavam životinje ,pse najviše na svijetu ,i svi su mi predivni!
Svaka čast na spašavanju peseka iz šinteraja
![]() ![]() Jako humano postupak!
Pozdrav velikoj četvorici
![]() |
|
![]() |
|
Zeljka23, nema frke, samo javi kako i kada!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Palme su fascinantne, jas am nekoliko puta prsađivala mlade i nisam uspjela, a hoya je wow...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
evo još malo...
![]() lavanda u mediteranskom djelu vrta
![]() i u drugom djelu
![]() kamenjar koji tek nastaje
![]() isti kamenjar
![]() i opet kamenjar
![]() oleander
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
oleander je
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
vrt je ludilo...sve mi se svida...super!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
hej ,pokušavam ti poslati pp ,ali mi se javlja greška.
Pogledaj si moje slikice ,"željkin biljni svijet" ,i ako ti se šta svidi iz moje skromne kolekcije ,javi da ponesem.
U Skradnik ću ponesti jasmin ,kaktuse ,zečje uši...ako ti javi što bi željela!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |