hoću i ja... |
Odgovori | Stranica <1 45678 25> |
Korisnik | |||
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
ove podmetače i kutijicu sam radila nekad ranije, malo je peglano (sa salvetnim ljepilom koje ja imam to i nije baš išlo tako lako), a malo ljepljeno. mislim da je to prvi crno-bijeli rad |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Jako dobro. Bravo!
|
|||
ANĐELKA
|
|||
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
vidi ti nje...baila se na crno-bijelu proizvodnju...jako zgodno!
|
|||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ja volim crno - bijelo - to je uvijek elegantno. Sve pohvale. Bravo
|
|||
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Crno - bijela kombinacija mi je super, a ove limene kutije nemoj izbjegavati, ja sam ih uradila nekoliko na sljedeći način: prije nego počnem bojati rub koji ide ispod poklopca zalijepim ljepilom, nakon bojanja ga odlijepim, kutija se može fino zatvoriti a kada je poklopac na njoj to se i ne vidi da nije obojano. Poslije skidanja ljepila dobiješ idealno ravnu crtu bojanog i neobojanog.
|
|||
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Prekrasni radovi u vas. Jako lijepo
|
|||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
prekrasna crno-bijela kombinacija...
|
|||
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
hvala, hvala , baš me obraduju vaši komentari
|
|||
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
sanjam hvala na ideji... ono što mene zeza je to što to nisu uvijek kupljene jednobojne limene kutije. sad baš jednu radim u kojoj su bile neke čokoladice i zeleno-zlatna je... već sam zalijepila zidarsku traku, ali je poslije neću moći pokloniti nikom jer će mi uvijek djelovati nedovršeno
|
|||
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Malena, ja to riješavam drugačije... U potpunosti se slažem sa tobom da takva kutija izleda nedovršeno....i zato, ja prvo stavim pic traku koja je široka kao dubina poklopca. Gotovu kutijcu prelakiram i tek onda skinem pic taku. Kad se sasvim osuši...lagano zaljepim, ali samo gornjim rubom uz neobrađeni rub kutijice i pošpricam akrilnom bojom ( u spreju )koja mi paše uz ostale boje. Taj sloj je jako tanak i kutijica će se moći zatvarati poklopcem. JEDINO je bitno da se taj lak tj. boju u spreju jako dobro osuši...kao se ne bi gulila pri stavljanu poklopca..... |
|||
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
hvala draga na pomoći, probat ću tako
|
|||
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
može li neko od moderatora prebaciti par zadnjih postova u temu "trikovi i savjeti"? znam da sam trebala staviti pitanja tamo, jer vjerujem da još teta ima sličan problem
|
|||
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
radovi su preeeeeeelepi
|
|||
tinaV
Upravo klijam Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
dala si mi divne ideje sa crno-bijelom kombinacijom jer ih moja kćer obožava
prekrasne su kutijice
|
|||
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
baš mi je drago, i ja često baš na ovim stranicama dobijem inspiraciju
|
|||
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Odlični radovi, crno bijelo uvijek pali............I uredno napravljeno. Bravo.
|
|||
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
odlični radovi! pogotovo crno-bijela kutija! oduševljena sam |
|||
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
majstorica crno bijelih kombinacija...imaš oko i stila za to...bravo
|
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
hvala puno na komplimentima
|
|||
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
ovo sam radila po narudžbi ovako je to izgledalo nekad a ovako sad
|
|||
Odgovori | Stranica <1 45678 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |