more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 29> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
More,konačno sam skužila.Šta ćeš,seljak,treba mu duže dok sve skopča.
Ja mislim da ti cure i krakle rade sa spužvicom,ali objasnit će ti to iskusne cure. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
more okviric ti je bas sladak,originalan.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
more SVE radim sa spuzhvicom... zato ti kazhem baci kisteve :) E da...sachuvaj jedan da s njime nanosish crackle...ostatak posla spuzhvica.. dakle npr ...boja sushenje, crackle sushenje i onda napravi boju u neku posudicu umochi spuzhvicu onako malo jache i slobodno pritisni na predmet...jednom, pa idi redom dok tako sve ne obojish.. kistom je ruzhno, ostavlja tragove...ajde probaj.. E sad...ako koja cura ima da me ispravi ja bih rado chula komentar... mozhda ni ja ne radim dobro tj. mozhda ima neka druga fora |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
hvala vam na savjetu. budem probala tako radit.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kad god hoću radit nešto sa salvetama, obavezno se moj brat "nacrta" kraj mene i govori mi kako bi on to. neki dan sam ga zaposlila, da za promjenu on sam nešto napravi.
njegov prvi uradak (nadam se ne i posljednji)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dok se brat bavi izradom nakita, dok se ja zabavljam salvetama, dass masom, moj dragi voli drvo. nema baš previše vremena, a ni prostora, al neki dan je KONAČNO završio drvenu zdjelu. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
znam da je ovo misto za decoupage i ne zamjerite mi ako budem stavljala još radova koji nemaju veze sa tim. ako kome zasmeta, samo recite.
s ovim se sad malo zabavljam. još se nije osušilo, trebam se malo strpit, pa da onda nastavim dalje.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
brat je to super napravio,bravo! podsjeća me na moju sestru jer ona isto želi radit sve sto i ja. jel ti ono od glinamol ili das masa? bas je lijepo,mogla bi ga iskoristit za decoupage
|
|
![]() |
|
kod mene i brata je tako od malena. povezani smo, dosta vrimena provodimo zajedno, znamo dosta toga zajedno napravit. je, okvirić je od das mase. čekam da se osuši, pa ću obojat i nalijepit salvetice.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bravo za brata! Pravi je kreativac
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka, kaća, hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Dakle, vas troje amigosa tamo dolje ste stvarno genijalni i unikatni! Ako u skorijoj budućnosti ne otvorite nekakv obrt, tužit ću vas! Stvarno divno... Puse svima!
![]() |
|
![]() |
|
izzy, hvala ti na lijepim riječima.
ali ako već treba doć do tužbe, onda tebe treba tužit. tvoji radovi su tako lijepi. sad čekam tvoj novi rad. znam da ćeš nas opet svih iznenadit. uostalom i sama vidiš kako te drugi hvale. počni razmišljat o otvaranju obrta
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Može, ali između ostalog s nadopunom od amigosa iz Splita...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vidi mene,ja ti muza skroz zaboravila,bravo i za njega. cek,cek tko je ovde iz splita,meni je nesto promaklo izgleda ![]() |
|
![]() |
|
kaća, pozdrav iz splita |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
radovi su predivni...moj favorit je morska polica...i definitivno drvena posuda sto u je izradio muz...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
more moje lipo,nisan imala pojma da si iz splita..ja tebe pozdravljan iz stobreca ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |