Mini vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 29> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
divno Minimode, samo naprid.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Minimode ovo će niti prekrasno, koja dekoracija u vrtu, kamena skulptuta i cvijeće
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
evo trudim se, cure fala
![]() vanja - jesi to ti? Novi avatar?
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
mini - bijelo je super, a neveni predivni. I ja sam kupila one roze margeritice-duple su i baš su slatke, a nisam mogla izdržati jučer sam kćeri kupila opet žute, ali moram bijele, ipak su one prave.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Minimode, jesam to sam ja, stavila novi avatar i to je moja lobelija sičušna ali lipa (kupljena prije misec dana).
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
svašta lijepo sam vidila ovdje
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma onaj geranium sam se morala vratiti da vidim da je stvarno baš to!
Prekrasno.Već sad!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
proljeće u pravom smislu kod tebe, a tek radovi.......Vrijednice, samo naprijed!
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Ma kak' su ti neveni već procvali? Idem plakat.
![]() ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I ja idem plakati. Ništ mi nije jasno, kako procvjetani neveni?
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
cure puno hvala na pohvalama i svima
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Triša kao da vidim sebe, sve su lijepe, kupila sam pored ove stare bijele i žutu i rozu, al evo prije par dana opet kupih žutu.....
![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
neveni iz dr. perspektive...
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
...evo moje verzije eng. vrta
![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
tulipan
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
Minimode kod tebe svaki dan lipog iznenađenja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Pčelice vridna, prekrasno je cviće!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Stalno neke nove sličice, a ja obožavam nevene.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga divote kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ljudi pa ja sam MLADI GRM!!!!
![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |