Dendrobium |
Odgovori | Stranica <1 45678 17> |
Korisnik | |
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne, ja ih navlačim za uha jadne
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehe dobra receptura
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HVALA BEBOLINA!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
keeka
Pustio korijenje Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam pri kraju od svog, jednostavno se posusio, iako ima jos malo zelenog, ima tanje zile od orhideja tak da ne znam ni dal su mu zile zdrave :(, ostavit cu ga do proljeca i onda u kantu. Nadam se da cu do tada naci neki ljepi primjerak i kupit da ove svoje negledam kako se pate :(
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema ti on korijenje kao phalovi, zato ga lijepo pusti na miru i zaboravi kantu
|
|
|
|
keeka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hehhehe sad si me uplasila, kako si samo to ostro rekla, dobro necu ih bacit, uf sad me strah
|
|
keeka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde ti dodji kod mene pa im tako zaprijeti, pa ce sigurno ozivit
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dogovorit ćemo se
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ja svog pazim i mazim, nisam niti pomislila da ga trebam tako šokirati i nemilosrdno izbaciti van
No sad čitam odgovor Belini da ipak treba malo pričekati ok ga iznese van....
Moj sad pušta male bebice sa strane, to sad znači:
da neće cvjetati ako ga iznesem i šokoram?
da li ga uopće sad smijem šokirati kad razvija keki?
......sva sam u nedoumici
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina - hvala na brzom odgovoru. Moj je Nobile i kupila sam ga - kao i ostale orhideje - na odstrelu. Za sad mi dosta njih pušta cvjetnu stapku, a ovaj veliki nevalljalac - htijela sam da cvjeta, a on se razmnožava
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad ga budeš htjela natjerati na cvatnju, samo mu uskrati komoditet, nedaj mu piti ni jesti, čak ga po mogućnosti šutni na hladno mjesto neko vrijeme i vidjet ćeš kako uzvraća zahvalnost što ulazi u topliji prostor i k tome još dobije pijaću
|
|
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo kako ti to izgleda kad napravis kako ti je bebi predlozila
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan je i ja sam kupila jednog na sniženju u baumaxu ;)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i još jedan
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super su ti zvjezdana, jos kad se kod tebe oporave:) u kojem to baumaxu?bila sam prije par dana u onom u skorpikovoj ali nije nis orhidejasto bilo na snizenju:(
|
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad su im došle nove i ja sam na jankomiru kupila imaju i sad nešto malo na sniženju većinom phalova
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
već duže vrijeme moje lišće dendrobiuma je ovako?
Što da učinim da se izravnaju? |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |