Moja mala radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Korisnik | |
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš mi je drago što si se vratila...svega i svačega u tvom dućanu, proljeće na veeeeeeeeelika vrata ušlo!!!
Šarno i slatko! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Hvala izzy bilo mi je i vrijeme obzirom na sve vas koje ste se zahuktale radeci
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Da savtko ovdje ima nešto što voli više raditi a ja definitivno ludujem za bocama
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Sve je prekrasno, ali iskreno priznajem da si umjetnica na flašama
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Povratak u punom sjaju! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala rose, morala sam opet malo mackati
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno!
![]() |
|
![]() |
|
Nakon dužeg vremena eto mene ponovno...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Tanjurić je stvarno savršen.
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Da, "i ja se igram", a tako se zove i moja tema
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve bolje od boljeg
![]() |
|
![]() |
|
Hvala kaća, rose, sanjam. Ja se samo malo igram
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasni radovi! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlični radovi!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga radovi su ti preprekrasni,odusevljavaju,a izbor motiva izuzetan,svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
javit ću se svakako ako budem dolazila
![]() |
|
![]() |
|
Esmeralda ima tu svega, i riže i salveta i decoupage papira, ovisi koji mi se motiv koji dan svidi, a ima i kombinacija raznih.
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Prekrasno,prekrasno
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Onda bi bilo lijepo da se i vidimo
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ni meni se ne čini da je to puno...a ja bum malo prosurfala njihovim stranicama...nisam ni ja iz zg, meni je vž bliže nego zg
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |