Lošinj |
Odgovori | Stranica <1 45678 15> |
Korisnik | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne slike otok!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno super reportaža, ugodno s korisnim Mljac......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne trebam nikud. Sjednem i gledam: vrtove i gradove ("gradove") i uživam! |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam šetala i slikala, nisu baš slike grada, ali su biljke koje rastu kod nas
jedan iskrivljeni bori
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
agava
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cikas palma
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno otok,samo ti nama stavljaj jos slika
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
palma
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaktusi
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj je baš odlučio stići do neba
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kesten
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedna prelijepa ograda sa glicinijom i bršljanom
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne slike, kad će moja cikas ovolika narasti, a i ova palmica (mislim da je žumara) je dekorativna u vrtu, a ne naraste prevelika.
|
|
život je more
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Narasti će ti Lantana, doduše polako, ali nažalost godine prolaze, a cikasice rastu
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam švrljala po mom susjedstvu i onako s ceste slikala tuđe vrtove, prekrasni su, puni cvijeća i zelenila
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni su vrtovi na Lošinju
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu vjerovati da sam tek sad ovo vidjela! MM ne smijem ni pokazati. On je u M.Lošinju završio nautiku. Tamo je negdje oko V.Lošinja jedne veljače naučio i plivati. 30. god je malo plovio a onda radio na kraju za Lošinjsku. U doba "mraka" smo skoro za ništa ljetovali po Lošinju u njihovim objektima: Poljana, Nerezine Lopari. Onda je došla barka. Prvo odredište nam je bio Lošinj, i od onda uvijek tako. Bilo kuda, preko Lošinja svuda (mislim i na Cres) iako to nije bio najkraći put. Ma meni je cijeli otok mirisni vrt. Nema zagađenja pa osjetiš mirise mora, bilja, zraka. Baš sam se raspisala.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera, baš mi je drago da sam ti probudila uspomene
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koje uspomene, to je proces koji teče, ako sve bude po planu još se moguće na ljeto vidimo. Više ne ovisimo o godišnjem, školi za djecu, bolesnim starcima. Granica je...Bog te pita. Barka je registrirana za plovidbu po Mediteranu, ali nisam sigurna da MM ima dovoljnu pomoć u meni za takav đir.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |