Setnja kroz Italiju.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Đomba lijepe su ti slike snježnih planina.Tu još nisam bila ali nikad se nezna možda jednog dana.Obzirom da već dugo godina skijam obišla sam dosta skijališta ali uglavnom u Dolomitima.Ako me put nanese u Bergamo javljam se.
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ok Jagoda
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dzo, neznam točno gdje je ovo skijalište, ali ja sam bila jedne godine u Predazzo i bilo nam je super, skijališta i priroda prekrasni, apartman super. kad nađem slike stavit ću par da vidiš kako Dalmatinka skija po Italiji.
E, kako ide ona pjesma ...kad bi moga vratit vrime... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
"talijanke" moje najljepša hvala!
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Evo me gledam film "Dirty Dancing" s P.Swayze pa sam se izgubila medju palomama tako da se vise nesjecam ni gdje je Bergamo ![]() ![]() Monte Pora je na visini od 1880 m,ima prelijepo skijaliste i jedna je od najpoznatijih planina Valle Seriana bas po tome..Nije previse daleko od Bergama i s vrha ove planine,kad je dan lijep,moze se vidjeti i jezero "D'iseo"..ma prelijepa je... ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Hvala tebi...i sad ocekujemo slike i od Lantane ![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dzo predivne slkice, iako su lijepe nipošto se nebi željela vidjeti na njima.
More, sunce, ljeto, vrućina, tu sa ja osjećam kao riba u vodi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ovdje sam bila prosle godine na koncertu od Vasco Rossi...lijep grad...Torino!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Che bella Italia!
Dzo, jesam ovo dobro napisala? Malo učim talijanski radi gostiju ljeti. Slike su prekrasne, svaka bi mogla biti razglednica. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Kao sto si vjerovatno i primijetila,Volim slikavati..i Hvala ti na komplimentu ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ajme koje slike, koja kultura življenja, starine, priroda
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dzo ovo je predivnooo! Imala sam cetiri godine kad sam boravila u Torinu,i naravno nicega se ne secam,vise su mi ostale slike iz Brescia,naravno,par slika.Cesce sam odlazila u Milano,tacnije Sesto San Giovanni,imam divne uspomene.Tetka mi je tamo zivela dugo,nedavno se preselila u Bresciu zbog cerke
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
prekrasan grad s prdivnim znamenitostima i još s nečim........bilježim se sa štovanjem Dzomba |
|
![]() |
|
Vanja.Toni,Tija...Hvala Vam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala Vam jos jednom... ![]() |
|
|
![]() |
|
Iako je vrijeme bilo ruzno(padala je kisa) uspjela sam napraviti par slika...
Milano...obratite paznju na slike vrata koje se nalaze na ulasku u Duomo...ostavile su me bez teksta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Galerija,Milano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Donosi srecu ako se ovdje okrenes na peti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Duomo,Milano....
![]() ![]() ![]() ![]() Vrata na ulasku u Duomo.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Duomo...prekrasno....vrata su fascinantna , križni put prekrasan...koje ti oko za detalje imaš i radiš savršene fotografije, baš za pokazat drugom ko nije bio tamo bez suvišnog objašnjavanja
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Đomba kratko rečeno famozno jer i nema neke druge rijeći za iskazati svu tu ljepotu, Tija je dobro zamijetila da imaš oko za istaknuti ono šta treba, još jednom hvala ti na slikama preko kojih i ja idem u te krajeve.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |