Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Setnja kroz Italiju..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Setnja kroz Italiju..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 12>
Korisnik
Poruka
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 02:38
Đomba lijepe su ti slike snježnih planina.Tu još nisam bila ali nikad se nezna možda jednog dana.Obzirom da već dugo godina skijam obišla sam dosta skijališta ali uglavnom u Dolomitima.Ako me put nanese u Bergamo javljam se.
sutra je novi dan
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 22:12
Ok Jagoda ...Hvala...
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 22:46
Dzo, neznam točno gdje je ovo skijalište, ali ja sam bila jedne godine u Predazzo i bilo nam je super, skijališta i priroda prekrasni, apartman super. kad nađem slike stavit ću par da vidiš kako Dalmatinka skija po Italiji.
E, kako ide ona pjesma
...kad bi moga vratit vrime...
život je more
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 22:47
"talijanke" moje najljepša hvala!
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 23:13
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Dzo, neznam točno gdje je ovo skijalište, ali ja sam bila jedne godine u Predazzo i bilo nam je super, skijališta i priroda prekrasni, apartman super. kad nađem slike stavit ću par da vidiš kako Dalmatinka skija po Italiji.E, kako ide ona pjesma...kad bi moga vratit vrime...

Evo me gledam film "Dirty Dancing" s P.Swayze pa sam se izgubila medju palomama tako da se vise nesjecam ni gdje je Bergamo ..

Monte Pora je na visini od 1880 m,ima prelijepo skijaliste i jedna je od najpoznatijih planina Valle Seriana bas po tome..Nije previse daleko od Bergama i s vrha ove planine,kad je dan lijep,moze se vidjeti i jezero "D'iseo"..ma prelijepa je...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 23:15
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

"talijanke" moje najljepša hvala!

Hvala tebi...i sad ocekujemo slike i od Lantane !

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 18:58
Dzo predivne slkice, iako su lijepe nipošto se nebi željela vidjeti na njima.
More, sunce, ljeto, vrućina, tu sa ja osjećam kao riba u vodi.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 22:02
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Dzo predivne slkice, iako su lijepe nipošto se nebi željela vidjeti na njima.
More, sunce, ljeto, vrućina, tu sa ja osjećam kao riba u vodi.

...volim more...ali planine su mi draze,bilo zimi bilo ljeti(tad malo vise ) ...cmok...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 22:56
Ovdje sam bila prosle godine na koncertu od Vasco Rossi...lijep grad...Torino!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 23:04
Che bella Italia!
Dzo, jesam ovo dobro napisala? Malo učim talijanski radi gostiju ljeti.
Slike su prekrasne, svaka bi mogla biti razglednica.
život je more
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 23:47
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Che bella Italia! Dzo, jesam ovo dobro napisala? Malo učim talijanski radi gostiju ljeti.Slike su prekrasne, svaka bi mogla biti razglednica.

Odlicno si to napisala !!

Kao sto si vjerovatno i primijetila,Volim slikavati..i Hvala ti na komplimentu !!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 08:07
ajme koje slike, koja kultura življenja, starine, priroda  smile227
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 17:19
Dzo ovo je predivnooo! Imala sam cetiri godine kad sam boravila u Torinu,i naravno nicega se ne secam,vise su mi ostale slike iz Brescia,naravno,par slika.Cesce sam odlazila u Milano,tacnije Sesto San Giovanni,imam divne uspomene.Tetka mi je tamo zivela dugo,nedavno se preselila u Bresciu zbog cerke   
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 17:28
smile55
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 22:05

prekrasan grad s prdivnim znamenitostima i još s nečim........bilježim se sa štovanjem Dzomba

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 19:37
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

Dzo ovo je predivnooo! Imala sam cetiri godine kad sam boravila u Torinu,i naravno nicega se ne secam,vise su mi ostale slike iz Brescia,naravno,par slika.Cesce sam odlazila u Milano,tacnije Sesto San Giovanni,imam divne uspomene.Tetka mi je tamo zivela dugo,nedavno se preselila u Bresciu zbog cerke   [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

Vanja.Toni,Tija...Hvala Vam ....imaju prelijep Park gdje bi bilo lijepo otici u ovom periodu jer imaju prelijepe tulipane ...a Gioiaa bas mi je drago sto sam te malo vratila u djetinstvo ..bas danas sam bila u Milanu,bila je izozba slika-Caravaggio-i napravila sam par slika ali padala je kisa pa nisu neki kvalitet...a iz Brescie imam par slika ...nego vec dugo vremena se pripremam da postavim ovdje slike iz Rima pa sad cu vidjeti sta prvo postaviti !!

Hvala Vam jos jednom...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 20:50
Iako je vrijeme bilo ruzno(padala je kisa) uspjela sam napraviti par slika...
Milano...obratite paznju na slike vrata koje se nalaze na ulasku u Duomo...ostavile su me bez teksta ...koji trud je tu ulozen..!!

Galerija,Milano

Donosi srecu ako se ovdje okrenes na peti

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 20:58
Duomo,Milano....

Vrata na ulasku u Duomo..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 21:06
Duomo...prekrasno....vrata su fascinantna , križni put prekrasan...koje ti oko za detalje imaš i radiš savršene fotografije, baš za pokazat drugom ko nije bio tamo bez suvišnog objašnjavanja
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 21:28
Đomba kratko rečeno famozno jer i nema neke druge rijeći za iskazati svu tu ljepotu, Tija je dobro zamijetila da imaš oko za istaknuti ono šta treba, još jednom hvala ti na slikama preko kojih i ja idem u te krajeve.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.