Brač - moj otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 13> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo i ja se prošetala Bračem!!!
Lantana, predivne fotke!!! Čekamo još!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok, tako je to kad čovjek negdje živi i ne vidi ljepotu oko sebe kao što je drugi vide.
Proljeće samo ti reci želju i ja ću je probati ispuniti. Jagoda Zlatni rat pod snijegom je kod nas otprilike svakih 10 godine i to su stvarno rijetke slike. Minimode, ma lako ti je slikat kad je nešto lijepo, a more je uvijek ineresantno. Andrea evo za tebe jedan morski horizont. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana....
![]() Ja čak više nemam želja, jer kada slikaš more meni je to želja a i odmor....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Slikat ću ja vama još punoooo...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Samo daj. Nama koji sjedimo doma je to pravo putovanje. Čarolija.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
.... jer ja sam skitnica, ne drži me mjesto... a more mi je vječno u srcu... fala, fala
|
|
![]() |
|
Nisam davno skitala i slikala kako kaže Otok, ali jučer sam prošla pored ovog vrta, koji je prošle godine dobio nagradu za najuređeniji vrt u Bolu, pa evo vi prosudite sami. Ima tu još 10 vrsta bugenvilia koje još nisu procvjetale, pa hibiskusa, pelargonija, ma neznam čega sve nema...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pa malo kaktusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za kraj samo par kućnih, i božićna zvijezda kao da je Božić ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vrt je prekrasan,ali ja bi tvom vrtu dala nagradu!
|
|
![]() |
|
Hvala ti Rose, da se kandidiram onda, prošle godine je bila čak i novčana nagrada, mogla bi puno biljčica kupiti ha, ha...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
naravno,nemogu zamislit da svi prijavljuju svoje vrtove osim tebe
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nemoj se zezati Lantana, prijavi se na taj natječaj, kod tebe je zaista mali raj
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
kako kaže OTOK, mali raj i meni je već sada ljepši od ovog nagrađenog |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Oči su mi ostale u ovom vrtu,ali ipak kako cure kažu tvoj nam je ljepši!!!
Ti se samo prijavi a mi će mo za tebe glasovati!!!
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lantana ovaj vrt što si slikala je prekrasan,prekrasne biljke,okoliš i opći dojam.Ali za nas je ljepši tvoj vrt i naravno prijavi se za najljepši vrt.....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Miris mora i ovakva ljepota.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ima jedan predivan otok, ime mu je Brač, a na njemu, iza sedam gora i sedam mora, najljepši vrt ima Lantana.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Lantana i ja te nagovaram da se prijaviš na natjecanje za naj ljepši vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |