Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 79> |
Korisnik | |
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema je, nema, i onda se vrati u velikom stilu... ![]() ![]() ![]() a scenografija za kutiju za vrganje je mraaaaaak... odlična ideja... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Draga, neka si nam opet ovdje i radovi već poslovično odlični. Osvojila me kutija za vrganje, jer sam ih ja ove godine puno brala, tek mali dio sušila. Dogodine spremam kutiju.
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ove godine je bilo puno vrganja. A ne, nisam ih ja brala već sam ih kupila. Nešto u duboko zamrzavanje a nešto je završilo ovako. Namjenski napravljena kutija. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo i mene natrag. Nešto malo se radilo pa... evo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
eeeeeee, ovo je karika koja mi je nedostajala u cijeloj priči... hvala ti puuuuuuuno, draga moja... naravno da si mi pomogla... ![]() jedva čekam isprobati... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Klara, nadam se da nije kasno s odgovorom. Postoje ljepila za zlatne listiće ali može ga zamjeniti i step 1 za 2K (bilo koji: sotile ili midium). Znači staviš ljepilo, malo se posuši (može i fenom) uzmeš listiće među prste i utrljavaš na to ljepilo kružnim pokretima kao da utrljvaš prah u pukotine. Uzmi mato tvrđi kist i "ispraši" ostatak listića. Radi to na većem papiru s kojeg ćeš poslije lagano vratiti višak listića (svi mi šparamo). Ako radiš zlatne listiće ispod stakla onda nastavljaš rad kao i obično ali ako s listićima radiš odozgo onda ih moraš polakirati lakom za zlatne listiće kako ti ne bi oksidirali (pozelenili). Za taj lak ne znam zamjenu kao što je za ljepilo. Ako netko zna - neka se javi. Jesam li ti pomogla ? živim u nadi
|
|
![]() |
|
djaga, može malo instrukcija? nabavila sam taj mix listića i sve kaj treba za rad s njima, al me malo muči postupak nanošenja na ljepilo... ima ih više po stolu i oko stola nego na radu... ![]() ![]() kako ih (čime) ti nanosiš iz kutijice na rad? |
|
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Maleraj...savršen
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Tenks na uputama, ali čekam naočale da bum bolje vidjela, a mislim od toga ne bu ništa.
|
|
![]() |
|
bok cure ! Hvala Vam što ste me primjetile (ha ha) i što vam se sviđa. Rub na tanjuru je mix zlatnih listića (mislim da se mogu staviti uz bilo koji rad i ne previše razbijati glavu zlatni ili srebrni listići - dobro, ima iznimaka). Na kutijici je preko pamučne čipke (traka) kit za drvo. Zadovoljna sam s njim, samo što se mora malo pošmirglati kad se osuši jer je hrapavo. Pusa svima !
![]() |
|
![]() |
|
potpisujem pohvale koje su ti cure napisale, a također i pitanja koja su ti postavile... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ovo "na brzaka"je ispalo super!
![]() S čim si radila ovu "čipku" po rubu kutije, genijalno izgleda?
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Odličan komplet na brzaka!!!
Rub tanjurića mix zlatni listići ili?! |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Majtor si u svemu, najviše mi se svidja soba, a ovo drugo mije super.
|
|
![]() |
|
ajde da i ja nešto napravim nakon malog odmora (od malerije - jer Ivanova soba nije bila jedina koju sam farbala)
jedan mali kompletić koji je nastao na brzaka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() ![]() ![]() Soba za milion ![]() |
|
![]() |
|
Ovo govori sto jezi8ka, a jedan je super
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |