JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 58> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme koliko posla budeee...... ne budem ni ja spavala po noći...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
fala teta springica, e a kaj bus tek ti delala kad pokupis paket, ja bum onda sedel ai sam cekala fotke...hehehehe
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Supač su mi ova mala reljefna srčeka i ovo jajce s motivom kučice po sebi... jako pepo jassi....
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
franjek...heheh kad sam se vratila od buraza i cudoviste stavila nanati sam se malo prihvatila nesenja jajcova...hehehe, bdw svidjas se mom sineku
nino i moj je favorit, franjica ga je jucer vidjela u pocetnoj fazi, a dobil je prek noci farbicu, da da i ja sam zadovoljna ali i kucice su mi drage
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
draga jednostavno prekrasno. ali plavo jaje je moj favorit jer su mi ta plavobijela jednostavno neopisivo lijepa.
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Čudovište, na čemu si ti?Pa jučer u 19,30 (subota) bilo je samo jedno jaje? Veliš da nisi ništa radila, valjda su ti se ispod gu... samo izlegl ova predivna jajčeka. Fotkice i okvireke sam već "zaslinila" od hvaljenja!
|
|
![]() |
|
mona, leonarda i lollypop hval avam curice puno
gortyna- i ja se nadam , ma biti ce, paziti cu ih mila
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
divno je sve ovo sto si napravila
nadam se da ces imati jos koji kalup srce i zvijezde kad ja dodjem u zg
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
uvijek kad otvaram tvoj topic icekujem neko iznenađenje i novu ideju i tako je i ovaj put!
jaje sa ovcom i oni okvirici od prije 3 stranice su PREKRASNI! |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
i meni je plavo posebno.......ajoj kako lepo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
jako mi se sviđaju, ono plavo posebno!
![]() |
|
![]() |
|
hvala sunce moje malo
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
hej Jassice, jajca su ti famozna, ali zaista ovo plavo-bijelo je zakon, zaista previdno...
|
|
![]() |
|
i moj favorit, veliko jaje :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i evo ih svih na kupu
![]() |
|
![]() |
|
i sad malo uskrsnjij jaja os stiropora
veliko:
![]() ![]() ![]() ![]() mala jaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
posto sam bolesna nisam puno radila, pa ovako, malo magneta sa salvetom i twin bojom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
heheeh evo meee..ja to dojdem kao salabahter za multiaktivnosti..hehehe nekoliko stavri odjednom ...bravo ninooooooooooo majstoreeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
buduci sam budna, a nje nema, ne garantiram da nije budna :) ne bih me cudilo da se probudi puna ideja koje bas sad i odmah mora napraviti :)
moram vam priznati da tu hiperaktivnost prenese i na vas. evo danas sam mozgala kaj radi i kak uspjeva sve i pospremih stan i popeglah bez beda ;) nadam se da ce uskoro ozdraviti pa cemo se opet malo druziti ;) |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
još je bubana a železo na -5
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |