Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Osteospermum
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Osteospermum

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 18>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2008 u 08:47

Hvala za podršku!

Jučer sam ga presadila ali ljudi on kao da se osušio, i onda sam sama sebi rekla, od sada samo na plac!Tako da danas ( ako mi se prestane vrtiti u glavi) idem na Trešnjevku odmah kupiti lijepe osteospermume!
smile99
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2008 u 09:43
njmu moze dozirati vodu tako da gledas po tvrdosci listova, cim budu mekaniji trazi vodu, a dok su cvrsti sve je ok ....ma najbolje je s vremenom ces skuziti po njemu kako sta trazi ...samo polako ....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2008 u 10:26
Otkad sam ga kupila imao je mekane listove i samo dva cvijeta su normalno stajala a ostali su bili okrenuti na dole.Zatim sam na forumu pročitala da voli vodi i da bi se možda trebao zaljevati svaka dva-tri dana.Ali njemu jednostavno ništa nije pomoglo.Ma kupit ću ja već jedan koji je zdrav!!!
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2008 u 10:42
...mozda je on vec bio unisten ...ovi koje sam ja uzela u konzumu su bili super i istovi izrazito tvrdi ...Proljece ne brini, kuopit ces drugi i bit ce ok...
Na vrh
Donata View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Donata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2008 u 20:28
Inače se one zovu i Afričke ivančice....smile187obožavaju sunce...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 14:41
mogu li ih pognojiti stajskim gnojem ?
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 20:48
Originalno poslano od člana Donata Donata napisao:

Frida zagrmiće se on bez problema....samo zalivaj...
Triša nisam nigdje pročitala što je sa sjemenjčicama...jeli bilo uspješno?
Nisam u toku, a toliko ste toga napisale...smile217
Evo  mojih grmova....ima opet sjemena....

Moje izvješće stiže: izniklo dosta sjemenkica (više od 10-tak, ali i dosta sam ih proslijedila, da i drugi uživaju). Biljkice su malene i pitam se kad će se razrasti u nešto kao sa tvoje slike!!! Clap
Donata, kad su sijani tvoji ostići?

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 11:13
Lana, ne znam šta im je da ne cvatu no probaj sa prihranom.Očito im nešto fali kad ne cvatu. Stavi im prihranu za cvijet,ne za list,njih ima dostaLOL
Lijepo izgledaju i mislim da im samo prihrana fali. Skini sve te ocvale i osušene pupoljke,samo hranu biljci uzimaju a nije ih ni lijepo vidjetiWink
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 11:19
ok budem. kako ti svoje održavaš onako prekrasnim...
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 13:41
...lano1 imam isti problem sa kod mojih ostica ...lisce im je super, tvrdo i zeleno  ali pupoljci se pojave i uvenu....jedino bijeli odlicno cvijeta....sunca svi imaju ...nemam pojma sta im je u istu zemlju su posadjeni .....i tako vec 20-ak danasmile157

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 21:56
A ništa posebno,to što sam ti rekla. Prihranim ih,na suncu budu,zaljevam i to je to. Zato ni ne znam šta bi im drugo moglo biti.
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 06:25
ja ih prihranjujen jednom tjedno s gnjojivom za cvijet, da probam češće, strah me da ne budem pretjerala.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 09:43
Mislim da češće ne bi smjela nikako napravit ćeš kontraefekt???
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 09:47
Lana,nebi ti ni ja preporučila više od  jednom tjedno.Ipak su to još male biljkice i to im je sasvim dovoljno.
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 09:54
ok onda ću nastavit jednom tjedno pa ćemo vidjet šta će biti kroz par tjedana
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 10:28
opet jaaa....a jel baš mora biti to gnojivo za cvjetanje...jel od stajskog gnoja neće cvjetati ?

Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 10:57
po mojoj logici čak bi mu bilo bolje s tim gnojivom, prirodnije je, zar ne?
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 11:01
a valjda...al tko da bude siguran....glupo mi kupovati to gnojivo ako ne moram kad imam gnojiva po susjedstvu kolko oćeš po stajama.....mogu da biram...kravlje,ovčje,kozje,svinjsko LOL

ali ako moram-moram 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 14:17
Moji stari ostići cvatu, ali novoposijani imaju oko 6-7 cm i ne mrdaju. Prihranjujem jednom tjedno s tekućim gnojivom za cvatuće vrtne biljke.
Hoće li mi krenuti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 16:17

Stajsko je super, ali ne mogu doći do njega........pa ga treba nositi na brod.....a ipak malo 'mrdi.....Confused

Na otoku su svi izvori stajskog iscrpljeni, mještani jedni drugima prodavaju, pa je nemoguće nama "novima" doći do malo...hm...toga.... 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.