Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rose - nakit
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rose - nakit

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 12>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 20:22
drage moje fala vam puno smile79smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 20:14
Medaljoni su mi jako lijepi i posebni,kamenčići zarobljeni žicom smile78
A kompletić je mrak,baš po mojoj mjeri.Roza nije moja boja ali ova prljavo roza kod mene uvijek prolaziThumbs%20Up
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 20:13
Roza kompletić je so cute smile170, a za medaljone sam sigurna da si se naveliko pigala žicom i potrebno je puno volje i truda, ali mislim da imaš čime biti zadovoljna! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 13:30
Mislim da je Lluvia pronašla pravu riječ za ovaj rozi kompletić...doista je profinjen, a kad bolje pogledam, to i nije posve ružičasta boja, više je, onak "prljavo" roza i baš mi je super, a medaljončeki su isto lijepi, sa žicom doista nije lako raditi, dakle, svaka ti čast da si se uopće upustila u bitku s njom Good%20Job Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 12:20
ruzice famozno si ovo napravila,svaka cast,kompletic je savrsen,iako ni ja ne ljubim rozu boju,ova nijansa mi je predivnasmile211smile141
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 11:54
Ajme ... kako je ovo lijepo... nisam bas roza tip, ali taj je kompletic tako jednostavan i profinjen, ma savrsen je...smile89
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 11:23
Draga Rose, medaljoni su prelijepi. Nemoj žaliti truda savršeni su, a i ovaj komplet je prekrasan!
ANĐELKA
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 22:23
danasnji radovi,prvi pokusaji rada sa zicom. za debljinu me nepitajte LOL neznam ni ja koja je debljina na ovim zicama,zice su bile bez vrečice tako da o debljini mogu samo nagadat,ali ruke sam pokidala dok sam napravila ove medaljone i za kraj jedan rozi kompletić tek toliko da vise potrosim ove perle

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:25
LampLampLampObožavam ovaj forum!!!!
A ja naivka bi živjela u mraku neznanja.Idem sad odmah smile143iz zg
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:09
ali ja naručim iz zg-a preko forumasica koji zive tamo,ma daj 30kn postarine plačat za par stvarčica.... 
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 19:54
naručiti iz zg?
nadam se da to kod tebe ide brže nego kod mene,ja već dva tjedna "naručujem" 2k pa još nisam ni makla prstomConfused
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 19:46
Originalno poslano od člana mare-nostrum mare-nostrum napisao:

Sva mi je jako lijepo ali one crne naušnice što podsjećaju na kupine mmmm.....
mare hvala ti na ovom komentaru,danas sam radila jos jedne crne kupine sa 3 kuglice,pukne igla i sad trazim po kući igle,ali igle za perlice,ako ih nenađem nista do daljneg od crnih kupina jer igle moram naručit iz zg-a
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 19:43
Ma ne mogu vjerovatoi! idem popiti antiklerin!
znam da sam gledala tvoj nakit i......da bi riječ napisala smile148
Sva mi je jako lijepo ali one crne naušnice što podsjećaju na kupine mmmm.....
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 23:36
smile141draga preljep mi je ovaj zadnji kompleticsmile71
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 20:32
Jako mi se sviđaju ove ljubičasto - plave boje koje si kombinirala, djeluju baš moćno! Bravo Rose! smile78
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 13:07
Rose, nisam dugo ni tvoju galeriju posjetila, one male crne naušnice su mi prepreslatke, a i ovaj  zadnji rad ne zaostaje. Bravo, ide to tebi! 
smile78
Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 11:43
da upravo na tu savršena je a tek te ružice savršeno saveršenosmile159
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 21:58
hvala ti minimode!smile79
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 21:50
smile227rose nisam znala za ovaj hobi- stavrno imaš lijepu kolekciju!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 18:16
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

bubi jel misliš na ovu? to je memory žica ili ti ga elastična žica,prodaje se po namotajima tako da je možeš nać po cijeni od oko 3-3.50kn ovisno o tome gdje kupuješ i od koliko namotaja. dosta je jednostavna. na dnu je savineš prema unutra a sa gornje strane počmeš nizat perle. kad dođeš do kraja samo mali dio narukvice ponovo vratiš klještima prema sebi kako ti perlice nebi ispale i to je to!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.