Plumeria |
Odgovori | Stranica <1 45678> |
Korisnik | |
plumerija
Novo sjeme Pridružen: 18 Kolovoz 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 32 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ekipa, da vas pitam: nije li i ovo neka sukulentna biljka ? Ili sam ja polupala lončiće ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vijenac od plumice, to je nekoc bila i moja zelja...ali davno sam napustila taj san, moje nece ni ove godine cvjetati....u Sloveniji hoce, a u Dalmaciji nece, ocito ja nesto krivo radim. Ove godine sam redovito prihranjivala, ali opet nista. A nemam srca da ih kompostiram, tko zna koliko cu se godina jos s njima muciti.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Wolfsbane
Mladi grm Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja krece,samo da vrijeme posluzi :)
|
|
velika gorica
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto i tvoje! Koje je boje?
Cime je ti prihranjujes?
|
|
OPG 159365
|
Wolfsbane
Opcije poruke
Hvala(1)
|
ovakva bi trebala bit:
ne pazim toliko na prihranu, dobije vecinom 20-20-20!
|
|
velika gorica
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
|
|
OPG 159365
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@plumerija, počastite nas kojom sličicom vaših mirisnih ljepotica
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam nestrpljiva, Wolsbane šta je s tvojom, jel se razvijaju pupići?
|
|
OPG 159365
|
Wolfsbane
Opcije poruke
Hvala(1)
|
velika gorica
|
|
plumerija
Novo sjeme Pridružen: 18 Kolovoz 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 32 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina, evo linka. Pa uzivajte max ;)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.49464551196.73937.789406196&type=1&l=cb0680a327 |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wolfsbane, super, otvorit će svaki čas!
|
|
OPG 159365
|
Wolfsbane
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plumeria, pokusavam se zadrzati na ovoj jednoj, i mozda jos par komada, ali ove slike cine to jako teskim :D predivne su!
Nina, bebi, hvala, morat cu ju pospremati unutra nocu sada kad je najavljeno jako zahladjenje, ali prognoza je da ce ipak biti sunca, nadam se dovoljno da se otvore pupovi.
|
|
velika gorica
|
|
plumerija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, hvala. A još fali slika od ove godine. Nikako da si uzmem vreme i malo srihtam slike mojih plumerija. A evo i jedne super vijesti ;) I danas mi je stigao paket iz Tajlanda... Biče još veselije kod naše kuče ;) :D
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelistala sam cijelu temu jer sam danas poželila da pokušam i ja uzgojiti svoju plumeriju...Potakla me je Bebolina sa svojim slikama na FB. Prije nekoliko godina dobila sam na poklon nekoliko sjemenki koje su krenule, ali na kraju ništa od njih...Sad bi pokušala sa reznicom, naravno ako uspijem doći do nje...
Vidim da plumerije izrastu u ogromna stabla i puno mi liče na fikuse... Plumeria pročitala sam da si donio grančicu sa velike visine i da ti lijepo raste i cvjeta. Nije mi jasno kako može tamo rasti i cvjetati u uvjetima koji nisu baš za exzote...Ali to je priroda... Nina nemoj svoje bacati u kompost, preporučujem da jednu grančicu ostaviš za mene...
|
|
sutra je novi dan
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ove fotke su slikane prije pet dana u Loro parku na Tenerifima. Bilo je predivno uživo vidjeti ove ljepotice. Moram priznati da nisam znala da to bude cijelo drvo s tako velikim listovima. Miris je diskretan, očaravajuće nježan parfem. I dalje ću uživati u vašima jer za ovu prelijepu biljku nemam dovoljno uvjeta, a to je dosta sunca.
|
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Lana koja ljepota!!!Pravi gušt je ljepotice vidijeti ovako u živo. Ogromne su, a cvjetovi....
Vjerujem da ti je preljepo bilo na Tenerifima jer priroda i narovno cvijeće moraju biti božanstveni...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |