Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tečajevi i kavice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tečajevi i kavice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 00:03
Ma baš ste mi sve lijepe!!!!Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 08:41
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Prekrasne ste i vi i radovi.Proljeće,tvoja tegla mi je"mrak" .Čime ste to prefarbale tegle?(našla sam u euroshopu jeftine  takve tegle,ok malo veće su)E da,kaj ste na kraju sve bile na tečaju?

Shasha, mislim da si pogrešno skužila...i ja bih htjela da sam napravila onu veliku plavu!!!! ......

Malo bolje pogledaj...moju držim u ruci na zajedničkoj slici...ona sa suncokretimaa...

Ma bilo je super  druženje, samo što je mene cijeli dan boljela glava pa se nisam mogla sasvim koncentrirati i opustiti.....
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 08:48
Curke, vidim da ste se dobro zabavile...baš mi je drago
Poslala sam sms Vesni za vrijeme tečaja...jel vam prenjela moje pozdrave?

Žao mi je kaj ja nisam uspijela doći
Nadam se da ćemo se dući put svi okupiti ...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 08:56
Je,je hippy, odmah nam je pročitala, a mi smo se malo pravile važne!!!Thumbs%20Up
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 09:06
I kakvi su dojmovi?
Kaj nije Vesna otkačena
Kaj ste još radile osim teglice...kutijicu?
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 09:11
Ništa, samo teglicu!!!????
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 09:16
Ljudi, pa vi ste genijalci, predivno okupljanje, razmjena, druženje, slikice, ma što još reći, nego izraziti ljubomoru što nisam bila s vama, a tako bi željela, ali dobro možda bude neka druga prilika.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 09:17
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Ništa, samo teglicu!!!????

Ma daj ..tak sam si nekak i mislila da bude kad ste sigurno stalno brbljale

Kad sam ja išla na početnički tečaj( a bilo je to davnih dana ), mi smo radile i kutijicu....ali to je bila posebna " generacija "
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 09:35
Nemaš uopće marketinškog duha, prvi sat smo razgledavale uradke (neke posebno lijepe smo vam i prezentirale, ha, ha, ha, baš je bilo zgodno kako su neki pomislili d su to naši uradci) i jasno da smo se pomamile za novim tečajevima, prijavila sam se danas za rad na staklu, baš su me oduševili tanjuri. Tečaj 19.09.2008. (ha, ovaj puta neću slušati da sam ispod crte, jedino mi nije jasno kako to da su i oni iznad crte morali platiti isto kao i ja ispod crte - kad su se moja djeca upisivala na faklutet to nije tako bilo...)
Vesna genijalka ali je priznala da je imala opasnu konkurenciju... nekaj klafranja moramo ostviti i za kavicu...
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 09:42

Meni jako žao što nisam stigla doći, ali mora netko i na roditeljski, zar ne? LOL Franjice, pak si napravila kušlus smile156
Drago mi je da vam je bilo super!
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 09:56
curke, zaista ste fantasticne. na vrapcu sam se smijala jos i nakon tecaja.
franjica je ozbiljno konkurirala vesni, no sve ste mrak :) bio mi je uzitak druziti se s vama na tecaju, a mislim da ni kavice necu izbjegavati.

moje nepoznavanje birtija dovelo je do bezuspjesnog lunjanja po parkingu, cak sam dva puta obisla zgradu trazeci kafic, a ispalo je da je sa suprotne strane ulice :( damn :) u svakom slucaju, neke vidim u petak, a neke u drugi petak. najvise se veselim 27.9. kada ce biti tecaj rada s tamnom podlogom.

mojom teglicom sam se pohvalila svima :) koji sam leonardo, crtam ko velika ;)

jos jednom, curke - izvrsne ste, zabavne, duhovite i pune duha. bilo mi je zaista lijepo druziti se s vama.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 10:18
Nisam ja ništ krivo skužila.Svi uradci su prekrasni no ovi suncokretići(trebala sam tak u prvom postu napisati) su mi preslatkismile71
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 10:53
Opa....onda ću si ja odmah malo umisliti!!!

Jalda da su mi preslatki???
smile188
Ali nisi ti dobro vidjela ima tu i malih leptirčeka, moram je slikati pa sutra stavim da se lijepo vidi...
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 11:08
Cure, odlični radovi, baš mi se sviđaju! čekam jošHier%20klicken!umjetničkih fotkica!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 11:11
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Prekrasne ste i vi i radovi.Proljeće,tvoja tegla mi je"mrak" .Čime ste to prefarbale tegle?(našla sam u euroshopu jeftine  takve tegle,ok malo veće su)E da,kaj ste na kraju sve bile na tečaju?

To su te akrilne boje,podloga je od dvije nijanse zelene boje (kod mene), onda ti ide onaj krekelee lak za raspucavanje, pa kada se to osuši ide bijela boja, i na kraju motivi sa salvetica se prilijepe sa lakom a finiš je bio ona zlatna masa ( zaboravila sam kako se zove) za konture...

Eto, to je to.Wink
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 11:13
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

curke, zaista ste fantasticne. na vrapcu sam se smijala jos i nakon tecaja.
franjica je ozbiljno konkurirala vesni, no sve ste mrak :) bio mi je uzitak druziti se s vama na tecaju, a mislim da ni kavice necu izbjegavati.

moje nepoznavanje birtija dovelo je do bezuspjesnog lunjanja po parkingu, cak sam dva puta obisla zgradu trazeci kafic, a ispalo je da je sa suprotne strane ulice :( damn :) u svakom slucaju, neke vidim u petak, a neke u drugi petak. najvise se veselim 27.9. kada ce biti tecaj rada s tamnom podlogom.

mojom teglicom sam se pohvalila svima :) koji sam leonardo, crtam ko velika ;)

jos jednom, curke - izvrsne ste, zabavne, duhovite i pune duha. bilo mi je zaista lijepo druziti se s vama.

Ninochka, baš mi je žao kaj nisi našla kafić?
Kaj nisi vidjel moje satelitskio navođenje na ovoj temi

Inače, jesi ti onaj curetak u plavoj majci
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 13:27
nope, nisam curetak nego zema u prvom planu s ljubicastom majicom i teglicom s ljubicicama (desni donji kut slike, izmedju mene i franjice je sjedila jedna jako simpa curica).
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 13:36
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

nope, nisam curetak nego zema u prvom planu s ljubicastom majicom i teglicom s ljubicicama (desni donji kut slike, izmedju mene i franjice je sjedila jedna jako simpa curica).

Ma Ninochka, pa ja sam ti samo dala kompliment ...ti meni zgledaš ko neki mladi curetak od 20 let i moram priznati, puno simpatičnija od te " simpa curice " kaj ti navodiš
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 14:41
...hiphiphura za skolarce

p.s. javite kada i gdje se odrzava izlozba vasih radova
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 14:42
nego curke, kad bu razmjena salveta opet? priupitala tetu vesnu i tri salvetice dobila :) je da su malo nacete, ali nema veze, ostalo je dovoljno za napraviti nesto lijepo :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.