Phlox |
Odgovori | Stranica <1 45678 9> |
Korisnik | |
zribal
Mladi grm Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Phlox niski je biljka koja se jako lako razmnožava. Ja sam u jesen izvadila jedan cijeli busen(boja lila). Stavila ga u vodu na kratko, da zemlja omekša, i onda ga razdijelila na mnogo malih buketića. Svaki je imao po nešto žila. Bilo je to negdje koncem listopada i nisam se puno nadala. Danas cvjetaju svi do jednog, hoću reći primili su se svi. isto sam napravila sa sitnim karanfilima koji se sad pripremaju za cvjetanje.
Kupila sam ružičasti i bijeli ovog proljeća i oni cvjetaju, a kad se razrastu podijelit ću ih i razmnožiti. S visokim nemam nikakvog iskustva, odnosno nemam ga. Vidjela sam u baumaxu gomolj, ali već toliko suh da bi kupnja bila čisti promašaj. Moram obići našu pijacu, tamo obično bude svega za kupiti. |
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Sandra Šteko
Nedavno posijan Pridružen: 12 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni su vam phloxići.I ja sam odnedavno ponosna vlasnica dvaju malih phloxića i jedva čekam da budu veliki poput vaših.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni phloxići!!!!
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divni su!Mene oni ne vole,svake godine ih kupujem a oni mi propadno do iduće sezone.I ove godina sam uzela ovaj tamno pink i bijeli..
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preljepi su. Sijala sam ih direktno u vrt. ali su trenutno u sjeni šeboja pa baš nešta ne napreduju. Tako mi i treba kad bi ja na dva kvadrata šumu zasadia
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">Prekrasni su!Bravo!
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne zbunjujem , precvetali su poodavno ali mislim da zasluzuju da se nadju na ovoj temi
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaboravih ovaj koji se uklopio uz jorgovan
a ovo je za sve vas koji cekate njegovo nicanje ili planirate da ga nabavite |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
samiloti
Upravo klijam Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni su phloxići. Dobila sam sadnice!!! danas sam ih posadila, jedva čekam da ih vidim kako cvijetaju.
Hvala još jednom Matildi koja mi je poslala phlox!!!
|
|
samiloti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam jedno pitanje. Ja sam mislila napraviti tepih na padini; pa me zanima dali se trava izgubi ispod njih?
i da drugo pitanje Meni je na padini trenutačno trava, da li će se phloxići razrasti ako pustim travu? Malo mi je nezgodno sve prekopati. Mislila sam iskopati samo rupe di bi posadila a ostalo bi pustila da se razraste. Koje je vaše mišljenje
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan ruzicasti tepih!
|
|
mimar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najbolje da na mestima na kojima planiras flox izbacis travu, ma koliko ti to izgledalo tesko. Ipak je bolje, jer su konkurencija a i jako neuredno izgleda kada kroz flox izbiju vlati trave koju ces morati onda rucno da sisas. Flox ostaje zelen i preko zime i dekorativan je i bez cveta.
|
|
|
|
samiloti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onda je najbolje uzet frezu pa napravit kako treba.
hvala na odgovoru
|
|
Ivany
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
samiloti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni su phloxići, moji su procvali ali su jako mali, možda im ne odgovara pozicija
|
|
samiloti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |