Ukrasni sljez - Althea rosea |
Odgovori | Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice predivna boja,ja jos uvijek trazim ali da ima crni cvijet
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam kako da dobijem pravu boju na slici... Valjda moj fotić daje takve boje..... Ovaj je boje kao trula višnja.....
|
|
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma predivan je vidi se na nekim djelovima da je tamniji
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam vrtni sljez onaj "obični", nekako su mi slabiji ove godine, pomalo su mi već i dosadili, kao da znaju pa su zakržljali
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove godine imam i ovu boju...
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7 predivan
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Cvijet je donekle i dobar ali listovi su nekakvi ružni. Špricala sam protiv nametnika ali opet ih nešto grize.....
|
|
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni su vam sljezovi. Milice, tvoji bar imaju zdravo lišće. Dobro, možda ih uholaže malo pogrickaju (ja ih imam puno na sljezovima), ali nemaju hrđu. A ja se ne usudim ni pokazati gole stabljike jer sam svo lišće morala potrgati koliko je bilo bolesno unatoč prskanju. Vidim da im ne odgovara zavjetrina, možda stvarno trebaju biti na mjestu gdje ima dovoljno strujanja zraka.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon super savijet!
|
|
božur3
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E od ovog da mi je sjeme .... http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/vrtni_sljez_althea_rosea/45724.aspx -
[/QUOTE]
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
rose girl
Nedavno posijan Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni Milice.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose girl, hvala... Još su mi neki napupani pa se nadam da će se otvoriti cvjetići....
|
|
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš zanimljiva biljka ,ja ih tukac počupao iz vrta
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima prelijepih boja......
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |