Stapelia, orbea - Asclepiadaceae |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 13> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miss M. to vjerojatno i je ta neka temperatura na kojoj svekrvine budu zimi , i i bude sve ok, prežive bez pol frke.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Belina svi prijedlozi su super, jedan bolji od drugoga. ![]() ![]() Belica kod mene je problem svijetlo. Miss M. navodi podatke da za prezimljavanje treba svijetlo. Moja garaža je relativno tamna, a temperatura se po zimi, kada je najhladnije, vrti od 7 - 12 C. Za kaktuse je to u redu. Ostali sukulenti će ipak na prozorske police. Hvala vam na podacima i trudu. Miss M. vidio sam da i ti imaš zavidnu kolekciju stapelia. Kamo ćeš ti sa svojima preko zime ? Ova moja mala „smrdljivka“ kao da bi znala da se o njoj razgovara pa se malo važi. Danas je otvorila i drugi cvijet: |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Pinus, ovo je nevjerojatan prizor, samo gledam u to.....
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vrlo lijepa smrdljivka
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
evo je gigantea, ima 2 bebača :
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
![]() Malo se bolje zagledajte u cvijet |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() ![]() Stapelia gettlefii |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Aaaaaaajoj Miss M kako lijep cvijet,čupavko!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Miss M. to se zove lijepi cvijet !
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pravi je
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Miss m i meni je baš posebno lijep ovako dlakav!
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
već su ju okupirale muhe a i ne smrdi baš jako
|
|
![]() |
|
Ovo je jedan od najljepših cvjetova što sam ikad vidjela.
|
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lijepa ti je ova stepalija Glikice...Kakve je ustvari boje cvijet? Imam dvije klasične boje, ovakvo nešto nemam, a nisam niti vidijela u živo... |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo da vam pokažem moje lijepe smrdljive cvijetove stepalija...Ova zadnja slika jesu sjemenke koje su se raspukle i sad ima sjemenkica za sijanje...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
wow jagoda i tvoje su se baš lijepo razbcale s tim cvijetovima.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Jagoda, isto prekrasni cvjetovi !!! Sad kad gledam sve ove stapelie krivo mi je što ih ja nemam više, a imala sam ih prije, nisam ih dobro zbrinula i uginule su mi.
Ova moja je jako tamno crvena, skoro pa crna. Ima puno cvjetića, ali su mali. |
|
|
|
![]() |
|
Glikice moja tigrasta je dosta velika i odrasla pa ti mogu poslati pelcer...Javi se na pp...Ova tvoja je isto lijepa, posebna... ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |