Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali vrt (monna)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali vrt (monna)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4567>
Korisnik
Poruka
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 23:07
Još malo pa će procvasti plave gladiole, i jaaaako sam radoznala , jedva smile213 čekam i to s fotićem da mogu odmah slikati
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 13:32
Baš mi je drago da ti je mokro u vrtu, pa imaš vremena za fotkanje, sad se bar možemo diviti tvom cvijeću.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 09:14
Opet sam morala poviriti u svoj "tefter" da se potsjetim gdje je taj "mali" vrt! U kojem nema, čega nema. Nemoj mi se smijati, ali uz svu cvijetnu i povrtnu ljepotu, oduševili me: mali krastavci i prekrasan karfijol(cvjetača)!Big%20smile
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 17:58
monna sve ti je super i povrće i cvijeće..
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 06:10
bravo,imaš baš svega
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:20
Heja ,samo da javim ,recept za krastavce je odličan ,od sada radim po njemu.
Mada sam probala i jedan jako sličan ...

A gdje su nove fotke?
Uvjerana sam da imaš puno lijepih stvari za pokazati!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 22:39
Nema te već dugo...nadam se da si na moru i da se kupaš...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 11:54
Evo i mene sa nekoliko svježih slikica iz mog cvijetnjaka:

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 15:06
Baš je lijepo, posebno mi se sviđa ruža, baš je lijepa..
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 18:29
i kod tebe je još kao da je ljeto sa primjesama jeseni , ne da se naše cvijeće!Thumbs%20Up
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 19:57
ruža ,neveni, krizantema...super izgledaju, rascvjetano i veselo!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:01
Prekrasno Mona -lijepi su mi neveni-i ova ruža jeli stvarno ovako narandžasta predivna je
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 10:58
Nisu baš vrtne fotke, ali ovako izgleda mali potok kad nabuja od kiša, slikala sam ga prije nekih pola mjeseca.

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 12:33

Opaa! Mali potočić se pretvorio u gotovo opasnu rijeku!

A slike su baš lijepe. Živiš na prekrasnom mjestu!

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 19:01
Pomalo se budim iz zimskog sna, počinje potraga za biljkama i njuškanje po raznim stranicama rasadnika....
Ovo je moj današnji ulov! Wink

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 22:44
Danas je očito bio dan za šoping.Svi nešto noviteta danas nabavili.Krasan je,ja gledala da si bijeli uzmem no nisam.
Na vrh
Marina Ćorluka View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 08:45
Ruža je za pet sad vidim zašto si toliko ponosna na nju,ljiljan imam i ja baš takav,a kompletan vrt je za pet!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 19:40
..danas sam slikala ovaj krasni tepih od ljubičica, malo su drugačije od onih koje prirodno rastu oko mog vrta. Narasle iz sjemenki posijane prošle god. (hvala Vokiju na sjemenkama)!

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 20:18
Neka smo i tebe dočekali, prekrasne sličice, nadam se da će ih biti još.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 21:11

Dobro kaže Triša... Nastavi dalje da možemo uživati.Big%20smileThumbs%20Up

Vidim da ti se jorgovan na veliko već rascvao!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4567>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.