Moj mali vrt (monna) |
Odgovori | Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još malo pa će procvasti plave gladiole, i jaaaako sam radoznala , jedva čekam i to s fotićem da mogu odmah slikati
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je drago da ti je mokro u vrtu, pa imaš vremena za fotkanje, sad se bar možemo diviti tvom cvijeću.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam morala poviriti u svoj "tefter" da se potsjetim gdje je taj "mali" vrt! U kojem nema, čega nema. Nemoj mi se smijati, ali uz svu cvijetnu i povrtnu ljepotu, oduševili me: mali krastavci i prekrasan karfijol(cvjetača)!
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monna sve ti je super i povrće i cvijeće..
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo,imaš baš svega
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Heja ,samo da javim ,recept za krastavce je odličan ,od sada radim po njemu.
Mada sam probala i jedan jako sličan ...
A gdje su nove fotke?
Uvjerana sam da imaš puno lijepih stvari za pokazati!
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema te već dugo...nadam se da si na moru i da se kupaš...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene sa nekoliko svježih slikica iz mog cvijetnjaka:
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijepo, posebno mi se sviđa ruža, baš je lijepa..
|
|
zvonkica
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i kod tebe je još kao da je ljeto sa primjesama jeseni , ne da se naše cvijeće!
|
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruža ,neveni, krizantema...super izgledaju, rascvjetano i veselo!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Mona -lijepi su mi neveni-i ova ruža jeli stvarno ovako narandžasta predivna je
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisu baš vrtne fotke, ali ovako izgleda mali potok kad nabuja od kiša, slikala sam ga prije nekih pola mjeseca.
|
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opaa! Mali potočić se pretvorio u gotovo opasnu rijeku! A slike su baš lijepe. Živiš na prekrasnom mjestu! |
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pomalo se budim iz zimskog sna, počinje potraga za biljkama i njuškanje po raznim stranicama rasadnika....
Ovo je moj današnji ulov!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas je očito bio dan za šoping.Svi nešto noviteta danas nabavili.Krasan je,ja gledala da si bijeli uzmem no nisam.
|
|
Marina Ćorluka
Upravo klijam Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruža je za pet sad vidim zašto si toliko ponosna na nju,ljiljan imam i ja baš takav,a kompletan vrt je za pet!
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..danas sam slikala ovaj krasni tepih od ljubičica, malo su drugačije od onih koje prirodno rastu oko mog vrta. Narasle iz sjemenki posijane prošle god. (hvala Vokiju na sjemenkama)!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka smo i tebe dočekali, prekrasne sličice, nadam se da će ih biti još.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro kaže Triša... Nastavi dalje da možemo uživati. Vidim da ti se jorgovan na veliko već rascvao! |
|
Odgovori | Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |