Vanjin vrt |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DRaga Vanja, prošetala sam tvojim mirisnim mediteranskim vrtom u kojemu se tako ugodno osjećam. Imaš predivnih biljaka koje bi nam mogla i češće pokazati. Jedan mali podsjetnik:
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O! draga R.Sara baš si me ugodno iznenadila posjetom moga vrta. Ovo sve šta si vidila to se nalazi na otoku i dok ne dođe proljeće nema me tamo.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bože od kad ja nisam ovdje bila ali samo ti kažem baš sam se nauživala -predivno srce moje zlatno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e Niho baš si me dobro jer sam ne znam iz kojeg razloga pomislila na tebe da ćeš se javiti na ovu temu, neka drago mi je, bit će slikica ali moram pričekati da odem priko mora
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Vanja, imala sam priliku u živo vidjeti ovaj Trišin poklon na zadnjoj st kavici - ajde slikaj ga sada za usporedbu, da cure vide koja je to ljepota i koliko je bilje naraslo!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha-ha čekao je godina dana da bude uručen Vanji i to u kutiji od sladoleda, vidjet ćete ga onda kad ga odnese na njen otok, tamo će se super uklopiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oće oće Triša i Minimode, tamo će im baš biti lipo , puno sunca, a neće im smetati da me baš nema
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretnu i veselu cijelu Novu godinu ti želim!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Monstera zahvaljujem se na čestitki.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ko će mi čestitati nego draga Mari, srdačno se zahvaljujem i uzvraćam čestitku sa istom željom
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretnu i veselu 2012.
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gioiaa hvala na čestitci znaš da i ja tebi čestitam i želim od srca sve najbolje.
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje hvala šta ste moj vrt izvadile iz debele prašine gdje stoji već pooduže vrime. Znam da iščekujete moje slikice i biljkice, jest imam nešto i to u kući i vani mi je kamelija. Nažalost ne mogu imati više cvića u vrtu jer se stanari bune (ljubomorni i zloča) da trošim puno vode te da i oni ispaštaju. Da bar imam balkon nego nažalost nemam niti to. Zato me u mom vrtu nema, možda bude tu i tamo koja slikica ali.. zato uživam u vašim vrtovima i okućnicama.
Adminu i ostalim članovima se ispričavam za preveliko obrazloženje (nisam znala di to napisati) neće se više ponoviti. |
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša moja draga duuugo se nismo čule a i vidile. Samo da ti javim onaj poklon (cvijeće) šta si mi s ljubavlju poklonila postoju samo dva kakstusa koje s velikom pažnjom čuvam da mi se održe.
|
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |