Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 69>
Korisnik
Poruka
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2008 u 22:45
...dive boje i divno cvijeće :))))).... veselim se slikama drugog proljeća :))

p.s. ona crvena ružica u tegli... ( peru me ruže u zadnje vrijeme :))...je li kupljena zakorjenjena ili si ju pod flašu kao one pred kraj slika?.....prekrasna je :))
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2008 u 22:45
Terasa ti je predivna.

A onaj šeflerin plavi cvjetak je ovdje:

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1466
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2008 u 08:21
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

imam campanulu i lijepo je svijetala...zanima me je li to trajnica ili ne? vidla sam da tjera nove mladice pored sebe

Gotovo sam 100% sigurna da je trajnica!!!
Čuvaj je za drugu godinu.Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2008 u 08:22
Originalno poslano od člana griva1978 griva1978 napisao:

...dive boje i divno cvijeće :))))).... veselim se slikama drugog proljeća :))

p.s. ona crvena ružica u tegli... ( peru me ruže u zadnje vrijeme :))...je li kupljena zakorjenjena ili si ju pod flašu kao one pred kraj slika?.....prekrasna je :))

Ne znam na koju ružu točno misliš, ali ovu koju ja imam to je mini ruža i kupljena je tako, to jest to mi je poklon za rođendan od moje jedine nećakinje!!!
Tongue
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2008 u 08:23
Originalno poslano od člana andrea01 andrea01 napisao:

Terasa ti je predivna.

A onaj šeflerin plavi cvjetak je ovdje:

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1466

Andrea hvala za info!!!
Znači to je streptokrapela!!!
Evo to smo otkrili, ali ima još jedan od tebe kojem ne znam ime, pa te molim da me prosvijetliš!!!Wink
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 06:16
SmileNaše privatno Proljeće, sve je lijepo i neka samo raste!! Jedva ćemo svi čekati proljeće - ono pravo Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2009 u 18:48
Užitak mi je šetati po tuđim vrtovima, balkonima i terasama u ove tmurne zimske dane. Proljeće, sve je bilo za 5+, a uvjerena sam da će tako biti i ove godine. Radujem se novim slikicama kada vremenske prilike dopuste da očnemo sa sadnjom.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 18:11
Gle nečiju terasu sam pronašla s hrpom tegleca, a gle netko riječ nije napisao od listopada mjeseca  smile60
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 18:43
prekrasno proljeće!krasna terasa
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 19:02

Imaš lijepe biljčice, ali od svega su mi favorit tvoje surfinije. Meni su uvijek tako jadne i uvijek mi oko poleti na njih. Još jednom - super !

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 14:47
Drage moje hvala vam na komplimentima...vidim da ste mi digle temu, pa je red da se zahvalim...
Terasa mi je bila sva u cvijeću a ove godine će biti isto tako ali malo drugačije!!!

Hoya surfinije su stvarno bile lijepe ali su jaaaako osjetljive!!!
Stalno ih moraš prihranjivati, kidati ocvjetale cvjetove, da budu uredne i da novi mogu cvasti ali.... ako ideš na godišnji ( mi idemo u lipnju i u kolovozu), onda je uvijek pitanje što će me dočekati.
Svekra ne mogu zamarati da iz zaljeva željezom a bez njega nisu lijepe, tako da ove godine definitivno ne budem imala surfinije ili ne u tolikom broju. Možda jednu teglu za dušu. Ali pelargonije....eh to je zahvalan cvijet, malo traži a puno daje...
Novost za ovu godinu će biti lantane ako ih uspijem uzgojiti što se od srca nadam...
Ali neću vam sve otkriti....smile79 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 18:26

Evo prvih slika ovogodišnje sadnje...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 18:29
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 18:37
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 18:40
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 18:42
Iris molim te oprosti...ovo je bila pogrešna veličina, ako možeš slobodno je smanji...

A što se tiče ovog spatia...imam jedan od triše koji se još uvijek muči...a ovoga sam nedavno kupila na trešnjevci za nevjerojatnih 30,00 kuna...pa ti budi karakter - ja nisam!!!LOLLOLLOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 18:52
I evo prva slika moje ovogodišnje terase...

Ostalo cvijeće je ipak unutra iz straha da ne smrzne...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 18:52
I evo prva slika moje ovogodišnje terase...

Ostalo cvijeće je ipak unutra iz straha da ne smrzne...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 18:55

Jasmin je dobio prve listiće...

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 19:02
Vidi gaaa,pa velik je jasmin(pajasmin ako je to onaj na kojeg mislim)Joj kak je jaglac sladaaaaksmile71
Vidim da si sve tegle oslikala,no šta čeka ova jadna sa ružmarinomLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.