Moja rascvjetana terasa |
Odgovori | Stranica <1 45678 69> |
Korisnik | |
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...dive boje i divno cvijeće :))))).... veselim se slikama drugog proljeća :))
p.s. ona crvena ružica u tegli... ( peru me ruže u zadnje vrijeme :))...je li kupljena zakorjenjena ili si ju pod flašu kao one pred kraj slika?.....prekrasna je :)) |
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Terasa ti je predivna.
A onaj šeflerin plavi cvjetak je ovdje: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1466 |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gotovo sam 100% sigurna da je trajnica!!!
Čuvaj je za drugu godinu.
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam na koju ružu točno misliš, ali ovu koju ja imam to je mini ruža i kupljena je tako, to jest to mi je poklon za rođendan od moje jedine nećakinje!!!
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea hvala za info!!!
Znači to je streptokrapela!!!
Evo to smo otkrili, ali ima još jedan od tebe kojem ne znam ime, pa te molim da me prosvijetliš!!!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naše privatno Proljeće, sve je lijepo i neka samo raste!! Jedva ćemo svi čekati proljeće - ono pravo
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Užitak mi je šetati po tuđim vrtovima, balkonima i terasama u ove tmurne zimske dane. Proljeće, sve je bilo za 5+, a uvjerena sam da će tako biti i ove godine. Radujem se novim slikicama kada vremenske prilike dopuste da očnemo sa sadnjom.
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gle nečiju terasu sam pronašla s hrpom tegleca, a gle netko riječ nije napisao od listopada mjeseca
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno proljeće!krasna terasa
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš lijepe biljčice, ali od svega su mi favorit tvoje surfinije. Meni su uvijek tako jadne i uvijek mi oko poleti na njih. Još jednom - super ! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje hvala vam na komplimentima...vidim da ste mi digle temu, pa je red da se zahvalim...
Terasa mi je bila sva u cvijeću a ove godine će biti isto tako ali malo drugačije!!!
Hoya surfinije su stvarno bile lijepe ali su jaaaako osjetljive!!!
Stalno ih moraš prihranjivati, kidati ocvjetale cvjetove, da budu uredne i da novi mogu cvasti ali.... ako ideš na godišnji ( mi idemo u lipnju i u kolovozu), onda je uvijek pitanje što će me dočekati.
Svekra ne mogu zamarati da iz zaljeva željezom a bez njega nisu lijepe, tako da ove godine definitivno ne budem imala surfinije ili ne u tolikom broju. Možda jednu teglu za dušu. Ali pelargonije....eh to je zahvalan cvijet, malo traži a puno daje...
Novost za ovu godinu će biti lantane ako ih uspijem uzgojiti što se od srca nadam...
Ali neću vam sve otkriti....
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo prvih slika ovogodišnje sadnje... |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris molim te oprosti...ovo je bila pogrešna veličina, ako možeš slobodno je smanji...
A što se tiče ovog spatia...imam jedan od triše koji se još uvijek muči...a ovoga sam nedavno kupila na trešnjevci za nevjerojatnih 30,00 kuna...pa ti budi karakter - ja nisam!!!
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I evo prva slika moje ovogodišnje terase...
Ostalo cvijeće je ipak unutra iz straha da ne smrzne...
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I evo prva slika moje ovogodišnje terase...
Ostalo cvijeće je ipak unutra iz straha da ne smrzne...
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jasmin je dobio prve listiće... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi gaaa,pa velik je jasmin(pajasmin ako je to onaj na kojeg mislim)Joj kak je jaglac sladaaaak
Vidim da si sve tegle oslikala,no šta čeka ova jadna sa ružmarinom
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |