Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj kutak za opustanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj kutak za opustanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 35>
Korisnik
Poruka
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 08:49
Mimar sva si se uproljetila, što je ono u gornjem redu što si kupila, sve nešto savijeno zeleno , interesantno, da li je to neka kamenjarka?
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 09:10

Ne secam se latinskog naziva, covek mi rece da je kamenjarka i da ga zovu mozak LOL a kako pameti nije nikad u visku ja ga uzeh Wink. To mi je nekako bilo najzanimljivije a MM je juce celi dan pravio sale na moj racun, neka neka, kad se razmnozi delicu ga okolo...Wink

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 09:20
takvu lkamenjarku sam posadila prošle godine i jako se brzo širi.

Treba je samo relativno dosta zaljevati
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 09:46

Curke pokušajte doznati latinski naziv. Možete zamisliti ako u pretraživač ukucam MOZAK što će mi sve izbaciti, vjerojatno biljku neće Wink Baš bi i ja kupila tu kamenjarku. Dobro si rekla mimar od viška mozga ne boli glava LOL

(zgora Opatije)
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 20:53
I meni upao u oko upravo ta kamenjarka, tko zna kako li se zove'?
Nije ni ono drugo za bacit, da se razme!Thumbs%20Up
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 21:04
mimar ova zadnja tvoja kupovina jeThumbs%20Up, jel ide u kamenjar?
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 21:25
Oduševljena sam vikend kupovinom..smile89.moja se obično svodi na špecerajLOL
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 22:06
Sve je prekrasno no ja čekam tvoje zubule,dovde mirišusmile94

A za onu kamenjarku probaj pod neku vrstu seduma tražiti.Iskreno,meni se neda no brzinski sam pod sedum ovo otkrila i poprilično mi liči na tvoju biljkicu.

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 08:39
korijenko to je izgleda Sedum reflexum "Cristatum"...i meni je zapao za oko
mimar kao i uvek
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 09:05
Je Gioia to je baš taj sedum, otvorila sam stranicu od nekog rasadnika iz Rume i predivno je prikazan u kamenjaru.
Cure hvala na obavjesti!!!! Otkrili smo još jednu ljepoticu

(zgora Opatije)
Na vrh
adenium View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje adenium Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 09:18
Neznam kako nisam prije primjetila tvoj vrt mimar,
nemam što dodati osim da je sve prekrasno!Slike su kao iz časopisa.
        Svaka čast!
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 15:45
Uh, ovo sunce me izmamilo u vrt a i posla ima puno pa ne stizem ni da vam se zahvalim. Shashi posebno na identifikaciji a i Korijenku na inicijativi   .
Shashi specijal. saljem ove zumbule zajedno sa mirisom a inicijatoru ovaj ljubicanstveno-ruzicanstveni duo   

[/IMG]

Nisu bez razloga narcisoidni

i drvo bez korena je "procvetalo"

A sad otrcah u bastu dok ima sunca da jos nesto posadim
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 15:51
Zakaj ne vidim slikice!
Hoću slikice!smile48
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 17:00
Evo, evo!Bergenija, u poslednje vreme mi nesto ne ide upload, na poslu stavili zabranu (kao ekonomska kriza bla..bla... ) a kod kuce nesto sporo ide.. . Ova je samo za tebe, uz izvinjenje!

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 18:02
Mimar sve je prekrasno ,ali oni zumbuli su najljepši koji lijepi sklad boja,a miris ne mogu niti zamisliti.smile93
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 13:07
Sezona cvetanja se bas zahuktala... citava eksplozija boja i mirisa
Delovi ruzicnjaka uslikani sa terase (ne da mi se nikako na krov smile68 odakle bih mogla sve da ih ubacim u kadar LOL)

.

Oenotera i sedumi se uzutili Wink

.
Shamacerens silvestrii na suncanju dobio dobru boju Smile
.
neki ipak uzivaju u debeloj hladovini

Zephyranthesu odgovara malo sunca, malo hlada

a mom sinu samo letnji dnevni boravak LOL.
.
ovde je mesto za prvu jutarnju kafu ,terasa na istocnoj strani sa pogledom na travnjak i mladi vocnjak
a ovde za prepodnevnu Wink.
.

.

uklopili se uz susedovu fasadu Tongue

.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 13:19
Mimar vrt je....nemam riječi. Cvijeća, zelenila, boja... ideja.Predivno! A Zimski vrt ili terasa.... to je prava stvar!
Vjerujem da ti je potrošnja vode... treba to sve zaliti, ali je i lijepo! 
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 13:51
Mimar ovo je prekrasna mala reportaža tvoga vrta, sve je bezprijekorno, cvijeće, trava, ruže, a meni se jako svidio ovaj detalj
.
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 14:08
Mimar, ja sam oduševljena
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 21:40
Baka, rekla sam da racun za vodu ide SAMO meni licno na ruke Wink!
Pa, odreci cu se novih papuca, i onako mi nisu neophodne LOL.
Otok, Lantana, hvala i kad biste samo znale koliko vam zavidim na podneblju (ma dacu oglas da menjam 2 meseca u vrtu na kontinentu, za sedmicu u vrtu na moru, posteno Big%20smile).

Wisterija iz semena procvetala nakon cetiri godine

salix se lepo razgranao, druga mu je godina

mislila sam da su dvogodisnji ali ostali su trecu godinu, mada nisu onako bogato cvetali kao prethodne

Ovaj kovcezic je otac moga supruga nosio kao vojnik, kada je krenuo u Drugi svetski rat, pa nam je jako draga uspomena.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.