moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 35> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mimar sva si se uproljetila, što je ono u gornjem redu što si kupila, sve nešto savijeno zeleno , interesantno, da li je to neka kamenjarka?
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Ne secam se latinskog naziva, covek mi rece da je kamenjarka i da ga zovu mozak |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
takvu lkamenjarku sam posadila prošle godine i jako se brzo širi.
Treba je samo relativno dosta zaljevati
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Curke pokušajte doznati latinski naziv. Možete zamisliti ako u pretraživač ukucam MOZAK što će mi sve izbaciti, vjerojatno biljku neće |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I meni upao u oko upravo ta kamenjarka, tko zna kako li se zove'?
Nije ni ono drugo za bacit, da se razme!
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
mimar ova zadnja tvoja kupovina je
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Oduševljena sam vikend kupovinom..
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve je prekrasno no ja čekam tvoje zubule,dovde mirišu
![]() A za onu kamenjarku probaj pod neku vrstu seduma tražiti.Iskreno,meni se neda no brzinski sam pod sedum ovo otkrila i poprilično mi liči na tvoju biljkicu.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
korijenko to je izgleda Sedum reflexum "Cristatum"...i meni je zapao za oko
![]() mimar kao i uvek ![]() |
|
![]() |
|
Je Gioia to je baš taj sedum, otvorila sam stranicu od nekog rasadnika iz Rume i predivno je prikazan u kamenjaru.
Cure hvala na obavjesti!!!! Otkrili smo još jednu ljepoticu
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Neznam kako nisam prije primjetila tvoj vrt mimar,
nemam što dodati osim da je sve prekrasno!Slike su kao iz časopisa. Svaka čast! |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Uh, ovo sunce me izmamilo u vrt a i posla ima puno pa ne stizem ni da vam se zahvalim. Shashi posebno na identifikaciji a i Korijenku na inicijativi
![]() Shashi specijal. saljem ove zumbule zajedno sa mirisom a inicijatoru ovaj ljubicanstveno-ruzicanstveni duo ![]() ![]() ![]() Nisu bez razloga narcisoidni ![]() ![]() i drvo bez korena je "procvetalo" ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zakaj ne vidim slikice!
Hoću slikice!
![]() |
|
![]() |
|
Evo, evo!Bergenija, u poslednje vreme mi nesto ne ide upload, na poslu stavili zabranu
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Mimar sve je prekrasno ,ali oni zumbuli su najljepši koji lijepi sklad boja,a miris ne mogu niti zamisliti.
![]() |
|
![]() |
|
Sezona cvetanja se bas zahuktala... citava eksplozija boja i mirisa
Delovi ruzicnjaka uslikani sa terase (ne da mi se nikako na krov
![]() ![]() ![]() ![]() Oenotera i sedumi se uzutili
![]() ![]() ![]() Shamacerens silvestrii na suncanju dobio dobru boju
![]() ![]() neki ipak uzivaju u debeloj hladovini
![]() Zephyranthesu odgovara malo sunca, malo hlada
![]() a mom sinu samo letnji dnevni boravak
![]() ![]() ovde je mesto za prvu jutarnju kafu ,terasa na istocnoj strani sa pogledom na travnjak i mladi vocnjak
![]() a ovde za prepodnevnu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uklopili se uz susedovu fasadu
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mimar vrt je....nemam riječi. Cvijeća, zelenila, boja... ideja.Predivno! A Zimski vrt ili terasa.... to je prava stvar!
Vjerujem da ti je potrošnja vode... treba to sve zaliti, ali je i lijepo!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mimar ovo je prekrasna mala reportaža tvoga vrta, sve je bezprijekorno, cvijeće, trava, ruže, a meni se jako svidio ovaj detalj
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mimar, ja sam oduševljena
|
|
![]() |
|
Baka, rekla sam da racun za vodu ide SAMO meni licno na ruke
![]() Pa, odreci cu se novih papuca, i onako mi nisu neophodne ![]() Otok, Lantana, hvala i kad biste samo znale koliko vam zavidim na podneblju (ma dacu oglas da menjam 2 meseca u vrtu na kontinentu, za sedmicu u vrtu na moru, posteno ![]() ![]() Wisterija iz semena procvetala nakon cetiri godine ![]() ![]() salix se lepo razgranao, druga mu je godina ![]() mislila sam da su dvogodisnji ali ostali su trecu godinu, mada nisu onako bogato cvetali kao prethodne ![]() Ovaj kovcezic je otac moga supruga nosio kao vojnik, kada je krenuo u Drugi svetski rat, pa nam je jako draga uspomena. ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |