Vilac - Cobaea scandens |
Odgovori | Stranica <1 45678 14> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U vrt se sade pojedinačno, na razmak od dvadesetak cm
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala primljeno na znanje
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči,znači bolje bi im pasalo da nisu direkt cjeli dan na suncu i moraju uz nešto puzati,što znači da sve što paše grahu paše i kobei jer je slična puzajuča biljka.Ove godine ako mi se posreči da izniknu idu dvije sadnice van i posadit ću ih ispod forzicije da imaju malo hlada,a i odmah po forziciji mogu puzati,a druge dvije u teglu i kraj nih razgranata lojtrica od špage,pa nek uživaju.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam ih prošli tjedan posijala, u kesici su bile samo 4 sjemenke
a ovo mi je treći put da ih sijem, lani mi nije izniknula niti jedna, 2 godine prije sam bila dobila sjeme i posijala direktno u vrt, dosta kasno su ponicale i cvjetale tek u jesen, ali je bila jako lijepa nažalost, zamjenila sam je sa clematisom, koga sam imala namjeru preseliti i uništila dok sam je vadila iz vrta |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od pet sjemenki dvije su vrlo brzo niknule i sad su biljčice skoro 10-tak cm visoke. Tako su se naglo izdužile da više ne stanu u malo klijalište. Ostale sam već bila otpisala a jutros vidim provirila još jedna.
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
One jako sporo klijaju,tako da kada čovijek već izgubi nadu,one se pojave.Treba im enkada od 21-30 dana.Nekada i više,a nekome proklijaju i ranije..Ja se tek spremam za sjetvu,juče sam nbavaila sjeme.Vole da im je toplo,odozdo,pa cu ih staviti na radijator..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
he moje su sve sijemenke proklijale sad su visoke oko 10cm nešto su se danas pokunjile bojim se da ih je malo uhvatio propuh..
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko je zapravo potrebno da nikne cobaea ? Ja čekam već mjesec dana i ništa. Možda neće , na moju žalost, nikad.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam ju posijala 12. 3., a prekjučer sam već vidjela da izviruju, a danas već su listovi odvojeni.
Od 28 kom. sjemenki izniklo je 22, i možda će još.
Znači, recimo da su nikle za 12 dana.
I ja sad ne znam kud ću s njima kad najavljuju zahlađenje a na prozorima nemam klupčice a u klijalištu nema više mjesta ni za iglu.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje su iznikle za 10dana jedna se nikako nije mogla osloboditi ljuskice malo sam joj pomogla neznam oće li doći k sebi onako kilavi taj dio je onako bijel bez klorofila...u svakom slučaju evo danas vidim da se stvaraju novi listići...jedno pitanjce kada ju presaditi u vrt mislim koliko mora biljkica biti velika?
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
došla sam ovdje vidjeti kad sam posijala kobeju, 8.3. sam posijala, još ništa nema na vidiku!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hmm pa ak su kod mene tak brzo onda je nešto sumljivo ..pa probaj malo lagano pročeprkat da vidiš jer fakat je prošlo dva tjedna al vidiš da alisa kaže da kod nje treba nekad i čak do 30 dana ..pa ne gubi nadu,ja sam držala blizu peći u jednom dugaćkom pitaru i uvukla u vreću,nisam otvarala sve se zarosilo bojala sam se da ne strunu al eto nisu ..
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da podijelim moje veselje. Nikle mi 3 kobeje od 4 usijane. To je za sada veliki uspjeh. Pazim ih da mi porastu i da konačno dočekam cvijet.
|
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ni mojih još nema... niti nagovještaja od klice...
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kopala i čeprkala, ništa nema na vidiku!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim i četvrtu kako polako izviruje. Baš sam sretna.
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja je nisam nabavila a i neću jer neznam kuda bih više sa svim biljkama i sjemenjem. Uživat ću u slikama vaših.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam svoje presadila već u vrt na par mijesta pa se nadam da bar jedno će biti dobro
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedna nikla.
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni niti jedna, drugi tjedan ću istresti posudice u vrt... mislim da ću odustati od njih, bar dok ne naiđem na sjeme nekog drugog proizvođača
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |