Aronija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Korisnik | |
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bude, bude sve ok samo je presadi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jedva čekam da vidim što je s mojima u vikendici kraj Ogulina, nisam ih vidjela tri tjedna, baš se veselim bobičastom voćnjaku, jer tamo imam i maline i tayberie i kupine i ribizle, sve na ful sunčanom mjestu, ali naravno da me posebno zanima aronija, a sadim i jagode penjačice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
nadam se dobrim vijestima!!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
RIJEKA
|
![]() |
|
super
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Bas mi je drago, Trisa!
Stavi slikicu i kada plodovi budu zreli. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Naravno, bombardirat ću vas sa svakim cvjetkom koje mojih 5 aronija budu imale.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Myfinger ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
mojih 6 aronija u Stubakima dobilo je po par listića.... sve su se primile....dosta je bilo hladno pa polako izlaze listići
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Evo i moje aronije.
![]() |
|
![]() |
|
pehist ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 16 |
ove nedjelje 17.05.2009 u 12:30 sati na prvom programu HRT-a u emisiji PLODOVI ZEMLJE pogledajte reportazu o Aroniji,
tocnije o najvecem nasadu Aronije u Hrvatskoj ![]() |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Hvala na obavijesti! Obožavam ovakve emisije.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
DARK_MESSIAH ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
pozz svima
jel mi može tko reći di da to kupim... thanks |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() bit ce plodova ![]() |
|
![]() |
|
elfica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 30 |
Bok svima. Eto, ja se polako uključujem na forum. Kupila sam aroniju prošle godine u sjemenarni u Zagrebu. Nije nam još cvala, ali lijepo raste. S obzirom na ostale biljke, jako dobro napreduje. Vole ju lisne uši, tako da je prskam buhačem kad je kritično, ali ne stalno, jer vidim da joj ne štete baš previše. Malo je na sjenovitom, ali neka bude, tu smo joj predvidjeli mjesto... |
|
![]() |
|
SanjaT ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Mi smo ove godine posadili aroniju pa imam jedno pitanje.
Jel vaše biljke imaju listove skroz od dna biljke (od zemlje) ili je dio stabiljke goli pa onda dođu listovi? Ja sam mislila da će listovi biti skroz od dolje, ali na jednom tom nižem dijelu ih nema |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Da, rijetki smo kao rijetke biljke |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
slučajno pronašla aronije SAD, kupila ih, posadila i sad šta bude (mislim da sad ovo vrijeme nije najsretnije za sadnju ali ?????? kad sam je već našla!!!!!!!) ......
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Da li je neko sadio aroniju u Dalmaciji....da li joj je prevruće i suh zrak, vruće noći...smetali joj to??
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
haloooo!
...ima li koga iz Dalmacije da je posadio aroniju??
Kakva su iskustva??
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |