Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 24> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Truba je predivna.Takvu istu imam i ja,najprije je žuta ,a kad se rascvijeta onda je roza.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
i ja - i ja imam istu takvu , ali moja je odcvala , i vidim danas počelo padati lišće , sprema se za mirovanje
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Krasan primjerak!
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
zahvaljujuči kikini sad i ja imam takvu trublju
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dragoljub je divan!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kad ce moji tako da procvetaju
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Moja streptokarpela odlučila pokazati svoju ljepotu baš danas kad se ja jadala kak već dugo vidim pupoljak, a nikak da procvjeta!
![]() ![]() ![]() Ovaj aster sam prošle godine kupila kao niski 20-30 cm, ostavila ga naprijed da se zašareni kad dođe njegovo vrijeme, ali uočila sam već početkom ljeta da on odlučio rasti u zrak i presadila ga u pozadinu, pokratila baš da vidim dali će stvoriti grmek niski, a on ipak odlučio malo vidjeti nebeske visine. ![]() ![]() Aster iz Andreinog kamenjara, ostale biljkice je lopta dokačila pa su malo polegnute ![]() ![]() Neumorno cvatem ![]() ![]() ![]() A ja se vratio među žive nakon ljetnih vrućina ![]() Žuta penjačica ![]() I odlučio još pokazati svoju ljepotu ![]() Kako moja sveki svake godine skraćuje vrt barem za metar, tako je i nastavila svoju tradiciju. Ili je baka uvidjela da lopta pobjegne preveć u njen vrt, tko zna! ![]() A da uvidimo da je jesen ne samo po lišću, i gljive odlučile početi rasti na starom lijeskovom panju. Smrcko kad završiš kod sebe i ovdje te čeka jedan panj ![]() ![]() I u betonu je njima dobro! ![]() Susjed tvrdi da su puze i nabrao ih je, baš ću gledati popodne dali ću ga vidjeti na dvorištu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andrea, pa ti ne moraš ništa brinuti tvoje cvijeće raste u visine, gljive ti rastu u dvorištu ne moraš u šumu po njih, ma prava si sretnica, valjda nema više ni one glupe alergije.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Cvijeće ti je super Da li je unosiš u kuću i kada??? Da li je to onaj veliki grm što ima i admin cvjeta plavo???
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Proljeće, da je taj cvijet što ima i admin. Od njega smo ga i dobili.
Još ga nisam unjela u toplije, ali kad ću sve cvijeće tad ću i njega. ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Andrea i u mene gljiva ima - ajd javi jel susred nasmijan
![]() ![]() A što se cvijeća tiče- bravo, bravo, bravo
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Zamisli ima ga i ja, dobila od naše drage Šeflere!!!
![]() Pravo je
![]() Da li ga unosiš u kuću ili u podrum???
|
|
![]() |
|
Vjerojatno ću ga staviti u podrum jer u kući mi sve propadne. Nije pogodna za biljkice baš (stara montažna kuća
![]() E, da, sjetila sam se da sam vidjela susjeda sa štihačom i osmijehom, nakon obroka onih gljiva! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vjerovatno se riješio žene (mene na to asocira štijača i osmjeh). Sigurno ih on nije jeo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Imaš jako lijepog cvijeća, čak neke primjerke prvi put vidim.Prekrasna kolekcija.
![]() Ništa se ti nebrini, čim završim kod sebe, i dok sam prljava s lopatom do tebe. Vađenje može potrajati. Volim kavu, dugo spavati i udoban krevet. Jesi li možda blizu onog trgovačkog centra, da ne lutam? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
susjedu svaka cast na hrabrosti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sve kaj si navela i ja volim! ![]() Uh, sad već imamo 4 veća centra, pa ne znam na kojeg misliš, ali u strogom centru sam ispod kapele Sv. Jurja. Nudim i koju zgodnu šetnjicu! ![]() Stavila bum na ogradu kakav kramp, da lakše nađeš! ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dogovoreno i ne zaboravi kramp staviti na ogradu. Bila sam ti 2005. god u Samoboru, u nekom centru koji ima cvjećarnu u prizemlju. Išla sam u posjetu nećaku sa cvjetićem. Možda ga poznaješ sladak,smeđ,plave oči,visok oko 185cm
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Andrea sve sam lijepo ponovo pregledala, isprintala slike mojih budućih biljkica, kojima se veselim i želim da što prije dođe proljeće, kako bi uživala u ljepoti istih.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
andrea, što mi je zapela za oko
ova heba...
gdje su ju nabavila,
gdje je ima za kupiti...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |