Kamelija - Camellia |
Odgovori | Stranica <1 45678 35> |
Korisnik | |
adenium
Već proklijao Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O B A V J E S T!!!!!!! Svim ljubiteljima Camelia koji ju žele,a nisu bili u mogućnosti kupiti ju. Iz povjerljivih izvora dobila sam informaciju da će ih biti u Plodinama (Rijeka) 6.4. u ponedjeljak po akcijskoj cijeni od 50,00 kn |
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja mala kamelija je procvjetala, ali joj cvjetovi brzo otpadaju još onako lijepi, svježi - zašto?
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super, jedva čekam 6.4. odmah ranom zorom po kameliju, možda i dvije.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok i meni se to događa, prvi cvit koji otpao mislila sam da sam nebrigom otkinula, kad jutros vidim i novi cvit mi je otpao a želila sam ga pokazivati iz dana u dan kako se otvara sada od toga ništa. Uzrok neznam, možda je biljka premlada da to sve do kraja podnese.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zna li netko jesu došle te kamelije u Plodine? Ja bila u 9.30 u Plod., ali kamelijama ni traga. Bile su prošli tjedan oko 100kn i nisu mi se svidjele
(bilo otpalih pupova ). Triška si ti šta našla?? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MM će me se odreći, ali sam je kriv. Lijepo sam mu rekla da ću ga čekati u autu dok utrči po neku sitnicu u trgovinu, inzistirao je da idem s njim. Zato nije ni riječ rekao kad sam zgrabila ovu ljepoticu večeras u Osk u Plodinama po 49,90 kn, nisam mogla odoljeti. Našla je ona već svoj kutak na mojoj lođi. |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je li netko kupio kameliju u riječkim Plodinama?
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo baš sam se već pohvalila, mm uletio u Plodine u Kostreni i iznenadio me jer po njegovom "stalno kukam za tom kamelijom" i kupio mi. Cijena isti kao kod Lane, a i kamelija je ista. Evo je:
|
|
RIJEKA
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam bila na Viškovu. U koliko sati si to kupila Triša?
|
|
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jupiii Triša, baš sam sretna da smo se tako lijepo ponovile.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo je točno 18, ne znam za druge Plodine, ali u Kostreni ih je bilo još 4-5 kad sam ovu odabrala.
|
|
RIJEKA
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onda su došle popodne. Trgovci pojma nemaju što prodaju. Rekli su mi da ne znaju ni da su trebale doći, da ovi iz staklenika dovezu i ostave, da one nemaju ništa s tim????.
|
|
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super baš ste sretnice..kod mene MM nesmije pisnut jer mu samo spomenem njegovu kladionicu..kaže se svaki bedak ima svoju radost tako ja cvijeće a on poklanjanje love kladionici(govorim mu da je pola tih utakmica lažirano ..a on nediraj mi u Hajduka ma nebi oni nikad...)ma da..
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slično je bilo i kad sam ja došla na blagajnu. Blagajnica je vrtila kameliju tražeći "bar kod" kojeg nije uopće bilo ni na jednoj. Kad sam konačno rekla da je to kamelija i koja joj je cijena, sva sretna je rekla "a to je to imam upisano ime, ali ne znam što je". |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na mojoj je bila cijena 89,00 - pa sam dva puta provjeravala, jer je na onoj pločici zabodenoj u u jednu biljku pisalo 49,99, a ja pitala za svaki slučaj.
Duda - to je moja isprika uvijek, pa i naši muevi imaju svoja zdovoljstva, ja ih imam puno, ne mogu reći, ali ovo je ovisnost na koju trošim i užiiiiiivvaaaam.
|
|
RIJEKA
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamelia je zbilja prekrasna,žao mi je sto je ja nemam
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sada znam pravi odgovor u vezi kamelija. Išla sam čak u rasadnik koji isporučuje cvijeće Plodinama. Žena kaže da oni ne šalju ponedeljkom robu, isključivo srijedom. To niti nije došlo jučer, nego je stara zaliha od 90 kn od prošlog tjedna koju nisu uspjeli prodati. Zato je na Triškinoj i pisalo 90 kn, te su snižene na 50kn da ne propadnu. Tako da juče u Plodinama na Viškovu nije ni bilo kamelija( izuzev kaže cvjećarka ako nisu čuvali zalihu za juče, što sumnjam). Ja sam prošli tjedan vidjela te po 90kn, ali mi se nisu svidjele po izgledu. Čekala sam jučerašnji dan kao lavica i na kraju ništa. Jutros sam opet trgovce pitala znaju li išta o tim kamelijama, kao da rade na Marsu, pojma nemaju što prodaju. U stakleniku kažu da više neće dobijati kamelije za ovu godinu.
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas me naljutilo što sam našla jaja od hrušta na zemlji. Najviše ih
je bilo na zemlji od kamelije. I postoji mogućnost da mi je napao
kaktus, nestaje zemlja iz pitara. Jednom sam imala okršaj s njim. Mora
se izvaditi sva zemlja i pregledati između korijena da nema jaja. To
vam je veliki debeli crv, jede zemlju i korijen. Zemlja postupno
nestaje ,a biljka propada. Jaje snese neki insekt . Možda popaprim
zemlju.
|
|
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje danas su Plodine (Tuš) imale kamelije po 49.90kn.Ja sam išla u kupovinu i naletila na akciju i naravno kupila još jednu za mene i jednu za prijateljicu.To je stvarno povoljno i isplati se.Imali su samo crvene a ljudi odnosno žene kupovali su ko ludi.Smrčko vidim da si i ti bila u potrazi ali jučer nisu imali,nego su ih danas dobili.Imaš lijepu crvenu kameliju samo je čuvaj od sunca jer one ne vole sunce.
|
|
sutra je novi dan
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne moguće ih je uhvatiti, pogotovo što trgovci nemaju pojma što prodaju.
To je garant prodano danas. Kako uloviti di je ta prodaja i kada? Niti nemam auto svaki tren, suprug odlazi na posao dalje. Danas sam bila 50 km od Rijeke cijeli dan, nebi ni mogla ići u potragu. A dobro nije bilo suđeno. Čuvat ću je stalno je gledam. Ali izgleda da mi je hrušt napao zemlju od kamelija. Moram prakopati korijenje, to baš nije dobro u vrijeme cvjetanja. |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |