Iris - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 45678 49> |
Korisnik | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dunjarica je grmić koji može biti i pokrivač tla
evo malo više o njoj imaš tu : http://www.bastovanstvo.co.yu/UKRASNO/dunjarica.htm
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SilveK,dunjarica ti je ono što sam ti ja načupala.Ispred kuće je kao pokrivač tla a nakon cvijeta ima crvene bobice.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma gdje si se ti to skrila???
Jako mi je žao što te nisam prije pronašla...oduševljenje je ogromno!!!
Bravo majstore!!!
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma sve ti je preslatko, a ono iz šetnje jako, ali na žalost ne znam što je, kao ni ovo zadnje - piši, šiši, što je za ono što znaš |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma pisala bi ja i šišila al kad ne znam ni ja
prvo su verbene i tapien....drugo je kala a treće ne znam....mali puzavčić koji sam na pazaru kupila za 5 kuna :)
oni sa prve slike iz šetnje su se primili u vrt i baš su mi slatki ali oni drugi se suše...nije im godilo preseljenje šmrcccccc
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj žuti puzavac je baš prekrasan...
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim ,osom da je sve prekrasno,da je taj žuti puzavac na zadnjoj slici vrsta tustike-seduma.
Silvek,zapiši si ga (kad već radiš popis kaj buš čupala kod mene)
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kak je dobro u životu prave ljude na pravom mjestu poznati
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
otvorit će se ne brini, a i ova je prekrasna
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Počelo je počelo sve je ljepše i lljepše, bujnije, šarenije. Valjda je kod mene u Rijeci toplije, jer moje sve ruže cvatu, a jedna žuta je već ocvala.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica <1 45678 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |