Dnevnik mog ne/rada |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 13> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima vremena,cure,sve se bude stiglo.Kud žurite,polako
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tako je Shasha, vrt nije zec neće vam pobjeći, a posao vam neće nitko drugi napraviti osim vas, tako da .... ne berite brigu!!! |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
istina posao nije pobjegao
![]() ovih dana muž prekopao komadić iza kuće i posadili smo paradajze i paprike
tikvice niču.....one Silvekine-puter tikve i bijele
salatu i rikolu već papamo a ovih dana bih trebala posijati još malo salate
i to je zasad sve što se tiče povrtnjaka
na ljeto ću posijati malo brokula i kelja i to na jesen posaditi i...meni dosta
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hopla, šta ja to vidim?!
|
|
![]() |
|
vidiš micamacu
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Mislim da sam vidio misa-masu!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Slatki micek... takvi su najljepši, kad su bebe. Samo bi se igrali i istraživali.
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....evo ja stvarno "ukrala" tvoju ideju i nabavila staru skrinju u kojoj konacno moren drzati se ca rabi za vrt, a da mi bura ne zanese i da ne moran poc stalno va konobu ka je pod zemljun i bez skala, spasila si me sa idejom
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Predložit ću vas ekolozima i raznim udrugama za zaštitu prirode za godišnju nagradu. Fenomenalke ste!
|
|
![]() |
|
Iris šta si se uspavala, niti što pišeš niti stavljaš slike???
Idemo... na nogice lagane i proširene vene!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Iris posijala sam sjemenke koje sam dobila od tebe, čekaj malo, koliko dugo treba čekati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ne znam koliko im treba da niknu....i moje su posijane....al još ništa ne niče
proljeće slikice su u slikama vrtova
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
kraaaaaaaaaaaaaaaaaasnoooooooooooooooooooooooooo mmmmmmm da tvoja je okicena, ali moja ima drugu svrhu as kad bura zapuse neznam ce ni skrinja ostat a kamo cvijece pogotovo kad u vikendici nema nikega da to pospravi |
|
![]() |
|
proljeće slikice su u slikama vrtova
![]() Znam i jučer sam ih već i pogledala, ali ti slobodno stavi i ovdje poneku slikucu, tako si bar radila prije...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Rijeka 53, daj otvori svoj dnevnik radova- što se tu guraš , pazi da te Iris ne izbaci, ipak je ona s Klisa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ma ne smeta meni rijeka ali mogla bi baš i otvoriti svoj dnevnik proljeće pa nemam ovdje trenutno šta stavljati
ono što je procvjetalo kačim u Iris-moj vrt
ne radim ništa posebno osim čupanja korova i zalijevanja i čekam da i ostalo procvjeta
![]() |
|
![]() |
|
Ma jesam te...???!!!
Vidim da reagiraš, ha,ha,ha,
Iris sve 5!!!
|
|
![]() |
|
Ni ja nemam što trenutno pisati, samo gledam koliko novih pupova imam na cvijeću!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |