Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dnevnik mog ne/rada
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dnevnik mog ne/rada

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 13>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 22:35
Ima vremena,cure,sve se bude stiglo.Kud žurite,polakoWink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 09:32

Tako je Shasha, vrt nije zec neće vam pobjeći, a posao vam neće nitko drugi napraviti osim vas, tako da .... ne berite brigu!!!

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 10:26
istina posao nije pobjegao LOL
ovih dana muž prekopao komadić iza kuće i posadili smo paradajze i paprike
tikvice niču.....one Silvekine-puter tikve i bijele
salatu i rikolu već papamo a ovih dana bih trebala posijati još malo salate
i to je zasad sve što se tiče povrtnjaka
na ljeto ću posijati malo brokula i kelja i to na jesen posaditi i...meni dosta Smile
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 12:47
ovih nekoliko dana nisam baš bila vrijedna...uglavnom pregledavam, zalijem i počupkam koji korov...a imaaaaaa ga....ajmeeeee
al imam trenutno važniju zanimaciju hihihi
al košenje trave neću moči još dugo odgađati Confused

a evo zanimacije:

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 15:20
Hopla, šta ja to vidim?!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 16:09
vidiš micamacu LOL
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 16:16
Mislim da sam vidio misa-masu!

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 23:53
Slatki micek... takvi su najljepši, kad su bebe. Samo bi se igrali i istraživali.
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 14:05
....evo ja stvarno "ukrala" tvoju ideju i nabavila staru skrinju u kojoj konacno moren drzati se ca rabi za vrt, a da mi bura ne zanese i da ne moran poc stalno va konobu ka je pod zemljun i bez skala, spasila si me sa idejomThumbs%20Up.

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 14:16
baš mi je drago Tongue

a evo kako moja sad izgleda

procvjetala je......samo mi je zemlja splasnila....trebalo bi dodati još
ali mislim da ćemo to nagodinu Big%20smile
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 19:40
Predložit ću vas ekolozima i raznim udrugama za zaštitu prirode za godišnju nagradu. Fenomenalke ste!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 15:45
Iris šta si se uspavala, niti što pišeš niti stavljaš slike???

Idemo... na nogice lagane i proširene vene!!!
smile137

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 15:54
Iris posijala sam sjemenke koje sam dobila od tebe, čekaj malo, koliko dugo treba čekati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 16:46
ne znam koliko im treba da niknu....i moje su posijane....al još ništa ne niče

proljeće slikice su u slikama vrtova Tongue
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 18:59

kraaaaaaaaaaaaaaaaaasnoooooooooooooooooooooooooo mmmmmmm da tvoja je okicena, ali moja ima drugu svrhu as kad bura zapuse neznam ce ni skrinja ostat a kamo cvijece pogotovo kad u vikendici nema nikega da to pospraviWink

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 08:11
proljeće slikice su u slikama vrtova Tongue

Znam i jučer sam ih već i pogledala, ali ti slobodno stavi i ovdje poneku slikucu, tako si bar radila prije...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 09:59
Rijeka 53, daj otvori svoj dnevnik radova- što se tu guraš , pazi da te Iris ne izbaci, ipak je ona s Klisa.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 11:58

ma ne smeta meni rijeka ali mogla bi baš i otvoriti svoj dnevnik Tongue

proljeće pa nemam ovdje trenutno šta stavljati
ono što je procvjetalo kačim u Iris-moj vrt
ne radim ništa posebno osim čupanja korova i zalijevanja i čekam da i ostalo procvjeta Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 13:51
Ma jesam te...???!!!

Vidim da reagiraš, ha,ha,ha,

Iris sve 5!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 13:52
Ni ja nemam što trenutno pisati, samo gledam koliko novih pupova imam na cvijeću!!!Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.