Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 20:52
Ajči, ( nadam se da te smijem tako zvati, nećeš se ljutiti ? ) nažalost još ništa od slikica vrta....ne znam bi li uopće išta slikala, puno toga mi je koma....Ouch čeka se kiša, možda se još što i popravi....Unhappy

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 14:14
Uh monstera, kod tebe toliko toga količinski ima da se ne vidi kraj... Nadam se da ti je stigla tako potrebna kiša... smile92
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 18:49
Je , je  desert rose evo je konačno pada iako je malo poremetila ono što smo imali u planu...ali nema veze , samo neka pada, sad je stvarno potrebna...TongueSmile
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 19:47
Molim te odaj mi tajnu čime štitiš kupusnjače. Od njih sam posadila samo kelj pupčar, listovi su puni rupica pa se bojim za njega a ne želim tretirati otrovima. Tvoje kupusnjače izgledaju lijepo i zdravo.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 19:57
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Ajči, ( nadam se da te smijem tako zvati, nećeš se ljutiti ? )

ja ti se gotovo nikad ne ljutim.kad mi nešta nije pravo odmah to kažem i rasčistim i nema ljutnje.
ako druga strana ne želi to prihvatiti ja kažem ''tko ga šiša''i idem dalje.vrijeme ja prekratko da bih ga potrošila na ljutnju na nekoga tko to nije zaslužio.kad s nekim rasčistim to je zauvijek

tvoj povrtnjak sigurno nije takav da ga ne možeš pokazati
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 22:45
Desert rose, dosad  kupusnjače nisam ničime štitila....tako ni ovaj puta, smatram da su već dosta velike tako da im one " buhe " što skaču po svim kupusnjačama ne mogu više ništa.....jedino još kupusov leptir smeta, ali srećom ne vidim ih baš puno... Ako baš želiš možeš probati koristiti sodu bikarbonu ili koprivu, mislim da od koprive bježe sve male leteće i puzajuće gamadi...SmileSmile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 22:49
Ajči draga Hvala ti što me shvaćaš i što nisi " ljutilica "....smile78smile84  A vrt će doći na svoje dok ga oplijevim.....već sam pomalo i Angry zbog toga što ga već peti puta plijevim i kopam i opet ima korova kao da nikad nije okopan....OuchOuch
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 23:27

Slatki komorač...EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 23:28

Hokaiddo tikva..Smile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 23:30

Tikvica Black Jack....Smile

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 23:42
Pa kod tebe i u povrtnjaku cvjetovaWink
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 23:49
   LOLLOL A eto da ...i u povrtnjaku mora biti cvjetno...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 23:54

Evo kako su dvije freze ogrnule krumpir.....Bilo je ogrtanje dva para ruku i ´ala motikana......LOLLOL

Nemojte gledati grah njemu još nisam uredila krevetić.....LOLLOL

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 23:56
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2013 u 00:02
Ja sam prvo primijetila da ti grah nije okopan TongueBig smile
Kad mi pogled skrenu dalje,gledam krompir mislila sam da sam vidila kraj,kad ono... gledam,gledam ko šine od pruge nikad vidit kraj vrtu Thumbs UpKod tebe nece biti gladi,vjeruj mi:)
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2013 u 00:09
    smile60    Ahhh Pustilka, ahhhhhh....to tebi ne može promaknuti....LOLLOLLOL  Upravo danas sam sredila jedan red graha ostao mi još ovaj do krumpira... Vidiš li onaj najbliži dalekovod u kukuruzu  ?  Eeee pa od njega ima još dobrano hodati do kraja njive.....SmileSmile Imaš se dosta i biciklom voziti do kraja..ja dok odem do kraja i vratim se nazad budem krepana...Confusedsmile223smile224

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2013 u 00:13
Kod nas toliko siju samo oni sto imaju punu kucu čeljadi Big smile

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2013 u 00:14
  LOLLOL  A ja sijem i sadim kao da nas ima dvadeset..smile96smile96
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2013 u 00:18
Pa to ti i velim,kud ces vagon hrane.Tongue

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2013 u 00:20
   A zima? Pa dugo je čekati do proljeća, dosta toga se i potroši...SmileSmile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.