enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 221> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh, neka još do ponedjeljka izdrže - za tada najavljuju kišu..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Bez obzira što nema kiše sve ti se jako dobro drži. Asteri su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
arim, Anaida , Gricka ova suša je stvarno pretjerala , sve vas toplo pozdravljam
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod tebe pravo rascvjetano ljeto
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga nona suša je zbilja užasna i tako dugo traje! Od najavljivanih kiša ništa, ali za najdraže cvjetiće uvijek nađemo koju kap! Jadni oni koji od svojih polja žive..
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ajme nona di ce te tvoje ukrasne tikvice??? penju se u nebesa ;))
|
|
![]() |
|
draga Lantana drago mi je da si navratila u moj vrt , neznam dali ti se štucalo
ovaj vikend spominjala sam te i mahala ti misty da imaš pravo teško onom ko od svoga rada živi pogotovo od poljoprivrede Monny popele su se na zerdeliju i tu im je baš dobro morat ćemo ih brati sa ljestava sad bih vam pokazala par sličica gdje smo bili ovaj vikend i krasno se proveli ![]() Makarska smješteni u vili Ruža mm, mss i naravno moj zasada jedini unuk ENRICO ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo ste se sreli i još ljepše sredili svi skupa!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hvala Anaida stvarno smo uživali
![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
prekrasna obitelj
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Leptirići sa zadnje slike su mi izuzetno drag cvjet....a karanfil miriši do mene
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
i ja bi rado u slobodno vrijeme bila sa vama,volim kreativnost u bilo kojem obliku :) gdje ste nabavili te kalupe,koliko koštaju i naravno zanima me kakvim betonom ih radite(po slici je beton???) |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bravo za vrt,za uuka,za kreativnost
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Makarska je prekrasna, vjerujem da ste uživali, ali kad se tako skupite svi zajedno prekrasno bi bilo bilo gdje!
Kiša je ovdje pala jednom i nije se baš iskazala, a kako stvari stoje načekat ćemo se dok opet stigne
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Onaj bijeli aster je jako lijep. Je li visok ili nizak? Unuk ti je lijep ko bombončić... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |