Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 06:36
Uh, neka još do ponedjeljka izdrže - za tada najavljuju kišu..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 09:20
Bez obzira što nema kiše sve ti se jako dobro drži. Asteri su prekrasnismile64
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 19:05
arim, Anaida , Gricka ova suša je stvarno pretjerala , sve vas toplo pozdravljam smile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2011 u 19:14

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2011 u 23:16
Kod tebe pravo rascvjetano ljeto Clap. Krasne su ti i one ukrasne tikvice (turbani). Pozdrav tebi iz toplog juga smile78
život je more
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2011 u 04:59
Draga nona suša je zbilja užasna i tako dugo traje! Od najavljivanih kiša ništa, ali za najdraže cvjetiće uvijek nađemo koju kap! Jadni oni koji od svojih polja žive..Unhappy
Time is something you can never get back..
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 14:19
ajme nona di ce te tvoje ukrasne tikvice??? penju se u nebesa ;))
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2011 u 11:04
draga Lantana drago mi je da si navratila u moj vrt , neznam dali ti se štucalo
ovaj vikend spominjala sam te i mahala ti
misty da imaš pravo teško onom ko od svoga rada živi pogotovo od poljoprivrede
Monny popele su se na zerdeliju i tu im je baš dobro morat ćemo ih brati sa ljestava
sad bih vam pokazala par sličica gdje smo bili ovaj vikend i krasno se proveli

Makarska smješteni u vili Ruža
mm, mss i naravno moj zasada jedini unuk ENRICO
i nas dvoje naravno , inače smo u horoskopu ribe pa ga zovem ribica a on kaže "baka ja ti plivam ko velika ribetina"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2011 u 12:54
Lijepo ste se sreli i još ljepše sredili svi skupa!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2011 u 10:20
hvala Anaida stvarno smo uživali smile78
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2011 u 13:36
prekrasna obitelj smile78
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2011 u 20:36
hvala ti arimsmile78kod nas ponovno pada dugoočekivana kiša evo par slikica

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2011 u 19:43

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2011 u 23:25
 Leptirići sa zadnje slike su mi izuzetno drag cvjet....a karanfil miriši do mene Wink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2011 u 14:06
i ja volim gauru tako je nježna a karanfil miriše......smile78da vam pokažem što se kod nas radi u slobodno vrijeme

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2011 u 15:00
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

i ja volim gauru tako je nježna a karanfil miriše......smile78da vam pokažem što se kod nas radi u slobodno vrijeme

i ja bi rado u slobodno vrijeme bila sa vama,volim kreativnost u bilo kojem obliku :)
gdje ste nabavili te kalupe,koliko koštaju i naravno zanima me kakvim betonom ih radite(po slici je beton???)
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2011 u 08:13

smile141    šteta da ti nisam bliže.

smile141
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2011 u 09:50
bravo za vrt,za uuka,za kreativnost
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 05:16
Makarska je prekrasna, vjerujem da ste uživali, ali kad se tako skupite svi zajedno prekrasno bi bilo bilo gdje!
Kiša je ovdje pala jednom i nije se baš iskazala, a kako stvari stoje načekat ćemo se dok opet stigne Unhappy! Kao da je dok je padala slomila nogu.. Disapprove
Time is something you can never get back..
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 06:45

Onaj bijeli aster je jako lijep. Je li visok ili nizak?
Unuk ti je lijep ko bombončić...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,295 sekundi.